6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / CSO Filiași a pierdut și cu „stegarii“

Fotbal / CSO Filiași a pierdut și cu „stegarii“

Oprită de Atletic Bradu după un șir de cinci victorii, CSO Filiași a încercat să-și îndrepte greșeala cu Municipal Brașov, dar planurile nu s-au realizat. „Stegarii“ s-au impus vineri cu 4-2 pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, la capătul unui joc nebun.

Oaspeții au deschis scorul prin Alexandru Avram, care l-a văzut ieșit pe Bobonete din poartă și l-a executat cu un șut de la 30 de metri (’18, 0-1).

Oltenii au replicat imediat, Claudiu Ghighilicea a restabilit egalitatea de la patru metri după o pasă veniă din dreapta (’20, 1-1), iar zece minute mai târziu Daniel Unguru a reușit să-l învingă pe Adi Popa cu un șut din marginea careului de 16 metri (’30, 2-1).

Lucrurile păreau să intre în normalitte, dar brașovenii au ieșit mai mult la joc și au stabilit rezultatul pauzei tot prin Avram (’42, 2-2), un gălățean de 25 de ani care a mai evoluat la Steaua și Dunărea Călărași.

După pauză, susținătorii Filiașiului se așteptau să vadă o schimbare în bine a elevilor lui Mugur Gușatu, însă nu a fost deloc așa, oaspeții demonstrându-se mai descurcăreți, în special la fazele fixe, pentru că așa au și marcat golurile trei, autor Răzvan Damian (’75, 2-3) și Horia Popa (’82, 2-4).

CSO Filiași: Bobonte – Șchiopu, R. Vulpe, A. Lupu, Tereche – Gheorghișor (’73, Stăiculescu), D. Stancu, Unguru (’83, Tănase), Crușoveanu – Ghighilicea, C. Dinu (’73, Negrescu). Antrenor: Mugur Gușatu.

Brașov: A.Popa – Răduțoiu, Toader, damian, Dumbravă, Țuțu, Leonte, Răchișan (’55, Danciu), Strătilă (’85, Voicu), Boția (’68, H. Popa), Al. Avram (’83, Cocan). Antrenor: Andrei Santa.

Cartonașe galbene: Stancu / Danciu.

Au arbitrat: Mihai Amorăriței – Ștefan Dumitrache, Doru Petre.

Observatori: Cristian Gîț, Mihai Ghiberdel.

CSO Filiași a ratat pentru a doua oară șansa de a trece pe primul loc în C3 și a coborât pe șase, iar în etapa viitoare va evolua pe terenul formației FCU Craiova, confruntarea fiind programată vineri, de la ora 15.00, pe stadionul „Municipal“ din Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS