6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Răzvan Popa și Andrei Burlacu, convocați la naționala de tineret. Andrei Ivan „închide“ lista!

Fotbal / Răzvan Popa și Andrei Burlacu, convocați la naționala de tineret. Andrei Ivan „închide“ lista!

Selecționerul echipei de tineret a României, Daniel Isăilă, a anunțat lotul de jucători pentru stagiul de pregătire programat în Anglia în perioada 20-27 martie, informează FRF. Pe perioada cantonamentului tricolorii vor disputa și două meciuri amicale: cu Anglia U21, pe 24 martie de la ora 19.15, și cu Wolverhampton U23, pe 27 martie de la ora 16.00. Tricolorii mici vor beneficia de baza de pregătire a lui Wolverhampton. Meciul României U21 contra generației care a câștigat Campionatul Mondial U20 în 2017 se va disputa pe stadionul „Molineux“, unde Wolverhampton dispută jocurile de pe teren propriu. Cel de-al doilea meci, cel cu Wolverhampton U23, se va juca pe același stadion.

Partida cu România va reprezenta un test important după o pauză de patru luni de la ultimul joc“, a spus Aidy Boothroyd, selecționerul Angliei U21.

Vom întâlni un adversar extrem de valoros, avem nevoie de astfel de meciuri pentru a pregăti finalul campaniei de calificare la Euro 2019 din toamnă”, a declarat Daniel Isăilă, selecționerul României U21.

Lotul U21 deplasat în cantonamentul din Anglia:
-portari: Cătălin Cabuz (AFC Hermannstadt), Arpad Tordai (FC Viitorul), Relu Stoian (Juventus București);
-fundași: Mihai Butean (Astra Giurgiu), Tiberiu Căpușă (FC Viitorul), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Alexandru Pașcanu (Leicester City), Răzvan Popa („U“ Craiova), Adrian Rus (Balmazújváros), Andrei Radu (Aris Limassol), Vlad Olteanu (FC Dinamo București);
mijlocași: Dragoș Nedelcu (FCSB), Răzvan Oaidă (FC Botoșani), Paul Iacob (Dunărea Călărași), Doru Dumitrescu (FC Viitorul), Mihai Dobre (Rochdale), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Ianis Hagi (FC Viitorul), Valentin Costache (CFR Cluj), Florinel Coman (FCSB), Andrei Burlacu („U“ Craiova).
atacanți: Adrian Petre (Esbjerg), Andrei Ivan (FC Krasnodar).

*Ionuț Radu și Mihai Butean acuză probleme medicale. În eventualitatea în care nu vor fi apți, acești vor fi înlocuiți de Relu Stoian, respectiv Ștefan Vlădoiu, ultimul fiind jucătorul Universității Craiova împrumutat la Sportul Snagov.

Următorul meci oficial al naționalei U21 a României este cel cu Portugalia, din septembrie.

CLASAMENT GRUPA 8:

  1. ROMÂNIA
6 3 2 0 9-3 12
2. Bosnia-Herțegovina 5 3 0 2 14-5 9
3. Portugalia 4 2 1 1 6-5 7
4. Țara Galilor 5 2 0 2 6-7 7
5. Elveția 6 2 1 2 5-8 7
6. Liechtenstein 4 0 0 4 1-13 0

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS