17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep în turul III la Indian Wells

Simona Halep în turul III la Indian Wells

Simona Halep, numărul 1 mondial,  s-a calificat în turul III al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, după ce a învins-o  pe cehoaica Kristyna Pliskova (25 de ani, 77 WTA) în două seturi, scor 6-4, 6-4, după o oră și 15 minute de joc.

În turul III, Simonma Halep se va duela cu învingătoarea partidei dintre Dominika Cibulkova și Caroline Dolehide, partidă care are loc în această dimineață.

„Turneul acesta este unul special pentru mine, deoarece l-am câștigat și am amintiri de neuitat din 2015. Nu a fost ușor, asta pentru că Pliskova a servit foarte bine și a lovit puternic, obligându-mă să mă retrag. Mă așteptam să fie dificil meciul cu Kristyna și sunt cu adevărat fericită. Am șansa să joc din nou pe acest teren superb.

Sunt pregătită să muncesc pentru fiecare meci, să lupt și să fiu la fel de agresivă. A fost o zi frumoasă pentru mine! Le mulțumesc fanilor români pentru că mă susțin de fiecare dată. De câte ori aud că sunt numărul 1 mă emoționez, e un vis devenit realitate”, a spus Halep, după succesul din turul al doilea de la Indian Wells.

Simona a fost susţinută din tribune şi de Nadia Comăneci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS