20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f): SCM Craiova a câștigat derbiul Olteniei cu Vâlcea și a trecut pe locul doi

Handbal (f): SCM Craiova a câștigat derbiul Olteniei cu Vâlcea și a trecut pe locul doi

Cristina Zamfir Florianu (la minge) şi colegele sale au câştigat derbiul cu Vâlcea şi au urcat pe locul doi în România (foto: Claudiu Tudor)
Cristina Zamfir Florianu (la minge) şi colegele sale au câştigat derbiul cu Vâlcea şi au urcat pe locul doi în România (foto: Claudiu Tudor)

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a câștigat astăzi, cu scorul de 25-22,  derbiul Olteniei cu HCM Vâlcea, disputat la Craiova, în cadrul etapei a 15-a din Liga Florilor.

După acest rezultat, Craiova a egalat la puncte Vâlcea, dar a trecut pe locul doi, grație golaverajului mai bun. Vâlcea a coborât pe locul trei.

Bogdan Burcea –  antrenor SCM Craiova: A fost un meci încrâncenat, nimic spectaculos. Vreo 40 de minute am dominat, din punct de vedere al apărărilor, dar am avut din nou de suferit la jocul ofensiv. Oboseala se vede, dar la modul de exprimare fetele fac efort, aleargă, dar soluţiile pe care le aleg nu sunt întotdeauna cele mai fericite. De aici ne dăm seama de starea în care se află. Important este rezultatul. Felicit şi Vâlcea. Mă bucur că suporterii au venit iar în număr mare.

Cristina Florica –  jucătoare HCM Vâlcea: Ne doream foarte mult să câştigăm această partidă, dar diferenţa s-a făcut la greşeli, cine a făcut cele mai puţine a câştigat. Noi am avut mai multe pase date la intercepţie şi ne-a costat. Am avut un joc slab. Trebuie să ne adunăm, pentru că urmează un meci destul de important pentru noi.

Valentina Ardean Elisei  – jucătoare SCM Craiova: A fost un meci echilibrat şi mă bucur că am luptat până în ultimul minut, nu am cedat. Am fost o echipă unită.

SCM CRAIOVA – HCM RM. VÂLCEA 25-22 (13-6)

CRAIOVA: Dumanska, Stanciu, Lung – Florianu 7, Pricopi 3, Țicu 3, Nikolic 3, Elisei 3, Klikovac 2, Trifunovic 2, Vizitiu 1, Popescu 1, Șelaru, Rădoi.

VÂLCEA: Blazek, Razum, Ciucă – Florica 8, Glibko 5, Lopez 4, Adespii 2, Gvrilă 1, Vukcevic 1, Vasilevskaya 1, Krnic, Băcăoanu, Fernandez, Ines.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS