19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM Craiova își face încălzirea cu Rapid pentru meciul cu Randers

SCM Craiova își face încălzirea cu Rapid pentru meciul cu Randers

După o pauză destul de lungă, de aproape două luni, Liga Florilor la hadbal feminin se reia astăzi, cu etapa a 11-a. SCM Craiova are meci pe teren propriu cu CS Rapid Usl Metrou București, în Sala Polivalentă, de la ora 17.30 (TVR HD). Formația din Bănie a început duminică partidele oficiale din acest an, cu un joc în grupa A a Cupei EHF, elevele lui Bogdan Burcea fiind învinse în Franța de echipa Brest Bretagne cu scorul de 25-22. În meciul din Hexagon, Burcea și colegii săi din staff-ul tehnic s-au confruntat cu probleme de lot, iar unele dintre jucătoare nu sunt apte nici pentru jocul cu rapidistele. „Vom lupta pentru fiecare punct în jocurile următoare, astfel încât să ajungem la sfârșit de campionat unde ne-am propus. Sper să nu mai existe vreo accidentare, pentru că avem deja două fete indisponibilie, Pricopi și Tudor. Prima ne lipsește pe atac, iar Tudor în apărare“, a explicat, ieri, într-o conferință de presă, Dumitru Berbece, antrenor secund al echipei SCM Craiova.
Și Valentina Ardean Elisei a subliniat faptul că este destul de greu când din echipă lipsesc una sau mai multe jucătoare, mai ales că SCM merge pe trei fronturi: campionat, Cupa României și Cupa EHF. „A început o perioadă foarte grea pentru noi, cu meciuri la foc automat, dar tot ce ne dorim e să fim sănătoase, astfel va fi mai ușor. Este nevoie de fiecare dintre noi. Tratăm serios fiecare meci în parte. Nu vom intra relaxate în teren în meciul cu Rapid. De altfel, noi când intrăm în teren încercăm să dăm sută la sută, dar nu tot timpul ne iese, pentru că nu suntem roboți, suntem oameni“, a spus experimentata jucătoare.

Rapidistele vin cu galerie

SCM Craiova se află pe locul trei în Liga Florilor, cu 20 de puncte, la un punct în spatele echipei HCM Vâlcea (21 p) și la zece puncte distanță de liderul neînvins CSM București (30). Adversara oltencelor din partida de azi, Rapid, o echipă nou-promovată, ocupă locul 11, cu 9 puncte. Echipa bucureșteană a anunțat că va veni însoțită în Bănie de un grup de suporteri. Celelalte meciuri ale etapei a 11-a: astăzi: ora 17.00: HCM Vâlcea – HCM Roman (DigiSport 2, TelekomSport 2), ora 17.30: CSM Bistrița – Măgura Cisnădie, ora 18.00: CSM Slatina – Unirea Slobozia, ora 18.30: HC Zalău – CSM București (DigiSport 2, TelekomSport 1), ora 20.00: Corona Brașov – Dunărea Brăila (DigiSport 2, TelekomSport 2); mâine: ora 17.30: U Cluj – Danubius Galați (TVR HD).
Clasament: 1. CSM București 30p, 2. HCM Vâlcea 21, 3. SCM Craiova 20, 4. Măgura Cisnădie 19, 5. Corona Brașov 18, 6. CSM Bistrița 18, 7. HC Zalău 16, 8. CSM Roman 15, 9. Dunărea Brăila 13, 10. Danubius Galați 12, 11. Rapid București 9, 12. HCM Unirea Slobozia 7, 13. U Cluj 5, 14. CSM Slatina 2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS