6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Răzvan Marin a contribuit la calificarea lui Standard Liege în semifinale Cupei Belgiei

Fotbal / Răzvan Marin a contribuit la calificarea lui Standard Liege în semifinale Cupei Belgiei

Internaționalul român Răzvan Marin a marcat un gol pentru Standard Liege în partida de ieri seară, pe care echipa sa a câștigat-o în deplasare, cu scorul de 3-2, în fața formației Oostende, contând pentru sferturile de finală ale Cupei Belgiei, informează Agerpres. Gazdele au deschis scorul prin Richairo Zivkovic (‘17), însă Standard a egalat prin Orlando Sa (‘34), după care a preluat conducerea pe tabela de marcaj grație golului marcat de Răzvan Marin imediat după pauză (‘47). Oaspeții și-au majorat apoi avantajul grație reușitei lui Renauld Emond (‘83), scorul final stabilit de Zinho Gano, care a marcat cel de-al doilea gol al lui Oostende în minutul 90.
Pentru Răzvan Marin, acesta a fost cel de-al treilea gol marcat pentru Standard Liege de la debutul acestui sezon (unul în campionat).
Într-o altă partidă din sferturile de finală, KV Kortrijk a dispus pe teren propriu, cu 4-1, de KAA Gent.
Ultimele două semifinaliste ale Cupei Belgiei vor fi stabilitate la finalul meciurilor KRC Genk — Waasland-Beveren și FC Bruges — Charleroi, care vor avea loc astăzi, de la ora 21.00, respectiv 21.45.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS