19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Doar CSO Filiași a punctat în C4

Fotbal / Doar CSO Filiași a punctat în C4

Etapa a 13-a s-a dovedit a fi cu ghinion pentru echipa secundă a Universității Craiova, nu însă și pentru CSO Filiași care a adăugat un punct în clasamentul Ligii a III-a, seria 4.

„Satelitul“ grupării din Bănie a pierdut cu 2-0 întâlnirea de sâmbătă, din deplasare, cu Școlar Reșița, reușitele gazdelor fiind semnate de Negoescu (’1) și Breșneni (’83). Antrenorii Corneliu Papură și Mugur Gușatu au început cu următorul unsprezece: L. Popescu – Borța, Ion, R. Bogdan, Trocan – Enache, Iuga, Petre – Frăsineanu, Al. Popescu, Mihăilă. Pe parcurs au mai apelat la Trancă, Markovic și Șerban.

Tot sâmbătă, în deplasare, CSO Filiași a remizat, scor 0-0, cu ACS Ghiroda, la capătul unui joc în care doljenii s-au întrecut în ratări, după cum susține antrenorul interimar Cosmin Fruntelată (foto, în albastru): „Plecăm de la Ghiroda cu regretul că nu am obținut toate punctele. Am făcut o partidă bună, ne-am apărat exact și am pus multe probleme în atac. A fost un concurs de ratări, în capul listei regăsindu-se Dinu și Crușoveanu. Dacă eram mai atenți totul era perfect”.

Pentru CSO Filiași au jucat următorii: Nedeianu – Calu, Lupu, Preda, Tereche – Dănuț Stancu – Geanimu, Tudor, Badea, Crușoveanu – Dinu. Au mai intrat: Borhot, Papa și Chivu.

După 13 runde, Universitatea II Craiova ocupă locul doi în Liga a III-a, seria 4, cu 26 de puncte, iar CSO Filiași se regăsește pe poziția a opta, cu 20 de puncte. În etapa viitoare, „satelitul“ va sta, în timp ce trupa lui Cosmin Fruntelată va evolua pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița împotriva formației Național Sebiș, confruntarea fiind programată vineri, de la ora 14.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS