20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep, nominalizată pentru titlul de cea mai bună jucătoare a lunii octombrie în circuitul WTA

Simona Halep, nominalizată pentru titlul de cea mai bună jucătoare a lunii octombrie în circuitul WTA

Românca Simona Halep, daneza Caroline Wozniacki și americanca Venus Williams au fost nominalizate în ancheta pentru titlul de cea mai bună jucătoare a lunii octombrie în circuitul profesionist feminin de tenis (WTA).
Halep a devenit luna trecută al 25-lea lider al clasamentului WTA, pe 9 octombrie, după ce a jucat a 27-a sa finală din carieră, la Beijing. Victoria fin semifinala cu letona Jelena Ostapenko i-a asigurat româncei primul loc în ierarhia mondială, pe care a și încheie sezonul în circuitul WTA. Halep a devenit a 13-a jucătoare care termină anul pe primul loc în clasamentul WTA, după participarea la Turneul Campioanelor de la Singapore, pentru al patrulea an la rând.
În 2017, au mai câștigat ancheta de jucătoarea lunii următoarele: Serena Williams (ianuarie), Elina Svitolina (februarie), Elena Vesnina (martie), Laura Siegemund (aprilie), Simona Halep (mai), Garbine Muguruza (iunie), Madison Keys (iulie), Sloane Stephens (august) și Caroline Garcia (septembrie).
Câștigătoarea pe octombrie va fi anunțată vineri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS