14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSăptămâna și concursul pentru spadasinii din Bănie

Săptămâna și concursul pentru spadasinii din Bănie

Alin Mitrică (centru) a câştigat trofeul în Croaţia, iar Lucian Ciovică (dreapta) s-a clasat pe locul trei
Alin Mitrică (centru) a câştigat trofeul în Croaţia, iar Lucian Ciovică (dreapta) s-a clasat pe locul trei

Spadasinii de la CS Universitatea Craiova au participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la un concurs satelit de Cupă Mondială, iar astăzi pleacă la o nouă competiție, Campionatul Național de la Satu Mare. La competiția internațională de la Split (Croația), Alin Mitrică s-a impus în întrecerea masculină, după ce a învins în finală un canadian, Pascal Heidecker, scor 15-13.
În semifinale, Mitrică trecuse de colegul său de club Lucian Ciovică, cu scorul de 15-10, Ciovică ocupând în final locul 3. Ceilalți elevi ai lui Radu Podeanu de la CS Universitatea Craiova au ocupat următoarele poziții la Split: Tatian Bolboceanu – locul 6, Ștefăniță Vîlceanu – locul 10, Ovidiu Pîrvuleasa – locul 29.
În întrecerea feminină, Adela Danciu a ocupat locul cinci, Claudia Năboiu s-a clasat pe locul 16, Diana Ionele – pe locul 17, iar Sabina Ecobici a încheiat concursul pe locul 18. Fetele sunt pregătite de Dorian Pârvan.
La Satu Mare va debuta mâine Campionatul Național masculin rezervat seniorilor, individual și pe echipe. Băieții de la CS Universitatea pleacă astăzi spre orașul maramureșean cu gândul de a-și păstra titlul cucerit anul trecut. Clubul condus de Pavel Badea va înscrie în competiție două echipe, iar Bănia va mai fi reprezentată de spadasini de la CSM și Liceul cu Program Sportiv „Petrache Trișcu“. Mâine va avea loc întrecerea individuală, iar sâmbătă și duminică se va desfăşura concursul pe echipe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS