7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalista Cristina Zamfir, manechin pentru o zi

Handbalista Cristina Zamfir, manechin pentru o zi

Handbalista Cristina Zamfir, de la echipa SCM Craiova, nu smulge aplauze doar atunci când marchează goluri în porțile echipelor adverse. Golgheteră a Ligii Naționale în sezonul recent încheiat, frumoasa jucătoare a acceptat provocarea de a fi manechin pentru o zi, la Festivalul de modă „Miss Royal Models“ de la Craiova. În cadrul prezentării de sâmbătă, de la mall, Cristina și-a făcut apariția pe covorul roșu purtând o rochie albastră din colecția „Drumul Melcilor“ a creatoarei Liliana Crăciun. Ținuta a fost completată de un buchet de flori albe și albastre, culorile echipei sale de club. Și în păr, carismatica handbalistă a purtat un trandafir alb-albastru. Dată fiind tema colecției, Cristina nu a trebuit să poarte tocuri, ea fiind încălțată în niște balerini aurii, care au făcut-o să se simtă în largul ei.

vlcsnap-2017-05-07-13h35m20s130

Nu ar da handbalul pe nici o altă meserie

În cele câteva zeci de secunde cât a defilat, sportiva a fost aplaudată la scenă deschisă de cei care asistau la prezentare. Deși are calități să facă o carieră și în modelling, Cristina a spus că nu va renunța la marea ei pasiune, handbalul. „A fost prima mea experiență ca manechin, m-am simțit destul de bine, dar prefer să rămân pe parchet, la handbal. Îmi place mai mult acolo. Iubesc handbalul și dacă ar fi să mai aleg de o sută de ori ce să fac, tot handbalul l-aș alege. A fost o colecție superbă și mă bucur că am avut onoarea să port azi una dintre rochii“, a spus frumoasa handbalistă a echipei SCM Craiova și a naționalei României. După experiența inedită de la sfârșitul săptămânii, Zamfir revine la antrenamentele echipei sale, care joi va susține un meci extrem de important, în sferturile de finală ale Cupei României. Elevele lui Bogdan Burcea vor înfrunta, pe teren propriu, de la ora 17.00, vicecampioana Dunărea Brăila, iar echipa care va câștiga partida se va califica în Final Four-ul Cupei.

CSM Slatina, promovată în Liga Națională

Jucătoarea de la CSM Slatina au sărbătorit promovarea (foto: Facebook CSM Slatina)
Jucătoarea de la CSM Slatina au sărbătorit promovarea (foto: Facebook CSM Slatina)

Din sezonul următor, Oltenia va avea trei echipe în Liga Națională de handbal feminin. CSM Slatina a promovat în acest weekend în prima divizie, acolo unde mai evoluează SCM Craiova și HCM Vâlcea. Formația din Slatina, antrenată de Victorina Bora, a reuşit accederea pe prima scenă a handbalului, după o victorie la scor, 39-22, în jocul de ieri, de pe teren propriu, cu CSU Timişoara. Jucătoarele și staff-ul au sărbătorit promovarea cu șampanie și confetti, alături de spectatori. Formația din județul Olt a avut un sezon de excepție, înregistrând o singură înfrângere. CSM Slatina a fost învinsă de Minaur Baia Mare, formaţie care va merge la baraj. Divizia A nu s-a încheiat încă. În ultima etapă, jucătoarele antrenate de Victorina Bora vor întâlni în deplasare Mureșul Târgu Mureș. În Liga Națională, slătinencele ar urma să evolueze în sala LPS Slatina, care va fi modernizată, iar odată cu finalizarea Sălii Polivalente, echipa se va muta în noua sală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS