6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Mateiu, sancționat drastic de Comisia de Disciplină

Fotbal / Mateiu, sancționat drastic de Comisia de Disciplină

Comisia de Disciplină din cadrul LPF a sancționat drastic faultul comis de mijlocașul echipei CS Universitatea Craiova, Alexandru Mateiu, asupra dinamovistului Dan Nistor, soldat cu un cartonaș roșu, în disputa din cadrul rundei a 7-a din play-off-ul Ligii, indicând o suspendare de trei etape. Zlatinski a primit însă o singură etapă de suspendare după conflictul verbal cu staff-ul dinamovist.
„În baza art. 63.1.g + art. 63.2.1 din Regulamentul Disciplinar se sancționează jucătorul Zlatinski Hristo (CSU Craiova) cu suspendare pentru un joc și o penalitate de 740 lei. În baza art. 63.1.b + 63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul Mateiu Alexandru (CSU Craiova) cu suspendare pentru trei jocuri și o penalitate de 5.000 lei”, se arată într-un comunicat postat astăzi pe lpf.ro.
Contactați telefonic de GdS, Alexandru Mateiu a părut surprins de decizie, în timp ce delegatul clubului, Emil Pieleanu, i-a asigurat pe fani că se va face recurs și că se va rămâne la o penalitate minimă, de două etape.
„Am văzut și eu acum pe site-ul LPF și sunt surprins. E mare suspendarea, pentru că nu a fost un fault dur, abia l-am atins. Sper să se facă recurs și să-mi fie redusă suspendarea la două etape”, a spus Mateiu, pentru GdS.
„Facem recurs, nu o să stea trei etape. Dacă îl prindea pe adversa cu picioarele pe pământ era un fault destul de grav, dar nu a fost cazul, nu a protestat și în momentul ăsta nu cred că se justifică suspendarea de trei etape. Să vină motivarea de la Comisie și facem recurs”, a afirmat Pieleanu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS