20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep în turul trei la Indian Wells

Simona Halep în turul trei la Indian Wells

Simona Halep a învins-o azi noapte pe croata Donna Vekici în turul doi de la Indian Wells cu scorul  6-4, 6-1, într-o oră și 12 minute.

 

Este a treia și cea mai categorică victorie a Simonei din acest an, după cea de la Sankt Petersburg, cu Ana Konjuh, 6-4, 7-6 și cea de la Shenzen, contra Jelenei Jankovici, 6-1, 3-6, 6-3. Victoria vine în condițiile în care Halep a trecut printr-o stare emoțională delicată. Sâmbătă, ea a scris pe Facebook un mesaj emoţionant după decesul bunicului ei.

După meci, jucătoarea a explicat că i-a fost greu în primul set, deoarece revenea după o lună de pauză, dar sfaturile antrenorului Darren Cahill au ajutat-o foarte mult. „A fost un prim set greu, am avut patru săptămâni de pauză, mulţumesc antrenorului pentru sfaturi, sunt bucuroasă că am reuşit să câştig. Aici mă simt ca acasă, mereu am avut sprijin de la fanii români, cred că voi mai putea câştiga şi alte meciuri datorită lor”, a declarat Halep la finalul meciului cu Vekici.

Simona Halep a fost susţinută din tribune de numeroşi fani români, care i-au scandat numele şi au afişat drapelul României.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS