6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii vor să producă surpriza la Botoșani

Pandurii vor să producă surpriza la Botoșani

Șapte meciuri au trecut de când Pandurii Târgu Jiu nu a mai cunoscut victoria, iar această serie de insuccese îl deranjează pe Flaviu Stoican și pe elevii acestuia. Gorjenii cred în potențialul lor și sunt deciși să-și schimbe „imaginea“ în confruntarea cu FC Botoșani, programată duminică, de la ora 13.30, în Moldova, contând pentru etapa a 25-a din Liga I.
„Ne aşteaptă un meci pe care vrem să-l câştigăm, chiar dacă echipa din Botoşani a reuşit o partidă foarte bună cu Dinamo. Au câştigat pe teren propriu şi cu cei de la Craiova, au făcut un egal la Chiajna, dar, ca orice echipă, au şi ei defectele lor. Sper să profităm de ele şi să avem şansa să ne fructificăm situaţiile pe care le creăm. Mi-aş dori să ne creăm ocazii mai multe ca la partida cu Chiajna, să fim mai încrezători în forţele noastre, pentru că avem jucători care, atunci când îi văd la antrenamente, arată calitate. Vreau şi în meciurile oficiale să se joace la fel. Ne trebuie mult mai mult victoria decât le trebuie lor. Trebuie să fim încrezători şi să fim o echipă care să arate că îşi doreşte punct sau puncte“, a declarat antrenorul pandurilor, Flavius Stoican, la conferința de presă premergătoare deplasării spre Botoșani.
Optimist s-a arătat și fundașul Sorin Bușu: „Mergem acolo să facem un meci bun şi să nu pierdem. Suntem conştienţi că avem o misiune grea, că echipa aceasta a suferit multe modificări în pauza de iarnă, dar avem mare încredere că o să ne salvăm de la retrogradare“.
Pentru acest meci, din lotul gorjenilor va lipsi Olivian Surugiu (accidentat), dar sunt șanse mari ca Stoican să-l poată folosi pe atacantul Paul Batin, care așteaptă cartea verde.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS