6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO Filiași a încheiat amicalele cu o înfrângere (galerie foto)

CSO Filiași a încheiat amicalele cu o înfrângere (galerie foto)

Divizionara C CSO Filiași a susținut vineri ultimul test din perioada de pregătire. Trupa lui Florin Șoavă a întâlnit ocupanta locului secund în Liga a IV-a Olt, AS Milcov, însă rezultatul nu a fost cel așteptat, oaspeții câștigând cu 2-1 întâlnirea de pe stadionul „Chimia“. Filieșenii au deschis scorul prin Nicuşor Neacşu, care a marcat dintr-un penalti obținut de Tereche, după o intrare dură a lui Tudor (’23, 1-0). La pauză, Șoavă a schimbat toți jucătorii de câmp, iar rezervele au avut o evoluție slabă, taxată de două ori de atacantul Iordache (’56, 1-1; ’69, 1-2).
Florin Șoavă a început meciul cu următorii: Mogoşanu – Neacşu, Tereche, Lupu, Ciocârlă – Bogdanovici, Duriță, Borneci, Cruşoveanu – Stanca, Bălan. În partea a doua CSO a arătat astfel: Mogoșanu (’70, Munteanu) – Toshi, Calu, Chircan, Borhot – Obeanu, Georgescu, Fruntelată, Papa – Pârvuică, Marian Popescu.
De partea cealaltă, antrenorul celor de la Milcov, Ionuț Tache, a aliniat următorul unsprezece: Turieanu – Burcea, Preda, Ciurea, Ioniță – Tudor, Precup, Bâră – Căpraru, Ion, Iordache. În repriza secundă au mai intrat: Stăiculescu, Miu, Amza, M. Niculescu.
Acesta a fost cel de-al zecelea amical susținut de CSO Filiași în perioada de iarnă, înregistrând șase victorii, 5-0 cu CSJ Știința U Craiova U19, 4-2 cu CS Universitatea Craiova U19, 9-0 cu Dunărea Calafat, 5-2 cu Progresul Segarcea, 2-1 cu LPS Slatina U19, 2-0 cu Pandurii Târgu Jiu, și patru înfrângeri, 1-3 cu Academia „Gică Popescu“ U19, 1-2 cu Flacăra Horezu, 2-3 cu Tractorul Cetate și 1-2 cu AS Milcov.

Pentru galerie foto, click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS