14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliştii craioveni, învinşi în primul meci din semifinalele Cupei României

Voleibaliştii craioveni, învinşi în primul meci din semifinalele Cupei României

Laurenţiu Lică (în tricou alb) şi colegii săi au pierdut manşa tur cu gălăţenii şi au şanse mici să se califice în finala Cupei României (foto: Claudiu Tudor)
Laurenţiu Lică (în tricou alb) şi colegii săi au pierdut manşa tur cu gălăţenii şi au şanse mici să se califice în finala Cupei României (foto: Claudiu Tudor)

Echipa masculină de volei SCM-U Craiova a fost învinsă aseară, pe teren propriu, de Arcada Galaţi, cu scorul de 3-1 (29-27, 22-25, 28-26, 25-21), în manşa tur a semifinalelor Cupei României.

„Este o înfrângere care ne doare pe toţi, dar şansa nu a fost de partea noastră. La începutul setului întâi s-a accidentat Bartha. A fost înlocuit de Georgescu, care a jucat destul de bine dar cred că s-a rupt puţin jocul în acel moment.  Au mai fost nu ştiu câte mingi pe fileu sau atinse. Echipa mea nu a jucat rău azi. S-a bătut pentru un rezultat bun, dar nu am putut să gestionăm cele două seturi pe care le-am pierdut în prelungiri şi nu ne rămâne decât să trecem cât mai repede pentru această înfrângere. Galaţiul este o echipă solidă, cu jucători de mare valoare. Azi ne-au dominat din punct de vedere al ambiţiei, al atmosferei în teren. În retur se poate întâmpla orice”,  a spus după meci antrenorul craiovean Dan Pascu.

Referitor la Cristian Bartha, jucătorul craiovean are o contractură la spate şi rămâne de repede se va recupera.

Partida retur se va disputa la Galaţi, pe 8 februarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS