14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Jerry Gane și George Biță nu mai sunt antrenorii echipei CSM Vâlcea

Fotbal / Jerry Gane și George Biță nu mai sunt antrenorii echipei CSM Vâlcea

Jerry Gane a reziliat contractul cu CSM Vâlcea (foto: Alexandru Vîrtosu)
Jerry Gane a reziliat contractul cu CSM Vâlcea (foto: Alexandru Vîrtosu)

Situația incertă a grupării CSM Vâlcea a condus la rezilierea contractelor antrenorilor Jerry Gane și George Biță, asta după ce primul jucător plecat a fost Mihai Dina. Formația din Zăvoi va fi condusă de pe bancă în jocul din Banat, ultimul din 2016, cu ASU Poli Timișoara, programat sâmbătă, de la ora 13.00, de secundul Adrian Dulcea și de antrenorul cu portarii Robert Tufiși.
„Am ajuns la un acord amiabil cu Jerry Gane şi George Biţă pentru a ne despărţi. Contează mult şi incertitudinea în care ne aflăm din punct de vedere financiar, care duce la o lipsă de motivaţie pentru ultimul joc. Echipa este condusă începând cu antrenamentul de azi de Robert Tufişi şi Adi Dulcea”, a declarat, pentru liga2.ro, managerul din Zăvoi, Lucian Munteanu.
„Au tot fost în ultimele două zile discuţii să reziliem și am ajuns la o înţelegere. E mai bine aşa, pentru că era greu pentru mine să mai motivez echipa, după ce a apărut varianta desfiinţării. A fost o perioadă bună, am colaborat bine cu Lucian Munteanu, chiar dacă nu am avut rezultatele dorite, am avut şi mult ghinion, ştiţi cum s-a pornit în vară, dar cel important este acum viitorul echipei. Sper să se găsească soluţii şi să reziste în continuare. Ar fi păcat ca Vâlcea să nu aibă echipă măcar la Liga a II-a. Am stat şi în vestiar cu băieţii, mi-am luat la revedere de la ei, sper să încheie anul cu un rezultat pozitiv pentru ei”, a declarat Jerry Gane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS