19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFilieşenii acuză arbitrajul de la Alexandria

Filieşenii acuză arbitrajul de la Alexandria

Formaţia CSO Filiaşi a pierdut cu 2-1 partida disputată astăzi, în Teleorman, în compania echipei FCM Alexandria, la capătul unui joc în care doljenii au acuzat arbitrajul că a viciat rezultatul. Gazdele au marcat în minutele 3 şi 45, golul doi fiind marcat dintr-o poziţie de ofside, în timp ce Fotescu a punctat în minutul 13.

„Arbitrajul a fost sub orice critică, au intervenit în favoarea gazdelor de nenumărate ori, iar în momentul în care jucătorii noştrii cereau explicaţii li s-a răspuns sfidător, unul dintre asistenţi chiar i-a insultat. Este un episod pe care nu-l vom trece cu vederea, îl vom semnala atât la FRF, cât şi la CCA. Legat de joc, nu meritam să pierdem, am avut momente foarte bune şi am irosit câteva ocazii clare de gol. O remiză era echitabilă, dar oricum îi felicit pe băieţi pentru modul cum au luptat”, a declarat preşedintele Florin Spânu.

Gigi Ciurea a început meciul cu următorul unsprezece: Mogoşanu – Calu, Bălaşa, Lupu, Neacşu – Borhot, Bogdanovici, Obeanu, Duriţă – Borneci, Fotescu. Pe parcurs au mai intrat: Orban, Tănase, Georgescu, Cruşoveanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS