19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDupă victorie, le-au intrat și salariile

După victorie, le-au intrat și salariile

Handbalistele de la SCM Craiova au obținut joi seară a doua victorie din acest sezon. Formaţia pregătită de Bogdan Burcea şi Grigore Albici s-a impus pe terenul echipei CSM Unirea Slobozia, cu scorul de 33-31 (17-16), în etapa a treia din Liga Națională. Pentru SCM au evoluat: Paşca, Dumanska – Zamfir 11 goluri, Nikolic 6, Elisei 4, Landre 4, Băbeanu 2, Trifunovic 2, Şelaru 2, Apipie 1, Burlachenko 1, Andrei.

„Un portar trebuie să fie ajutat de apărare“

Apărarea echipei oltene nu a funcționat așa cum ar fi vrut antrenorii, dovadă fiind numărul mare de goluri primite.
„Avem o problemă cu apărarea. Evoluția portarilor noștri a fost bună, dar este loc și de mai bine. Un portar trebuie să fie ajutat de apărare. Luăm goluri doar din șapte-opt metri și este mai dificil pentru un portar. Una e să iei goluri pe contraatac, alta e să ai o apărare masivă, care iese și anticipează șutul adversarelor la 9 metri, iar adversarele să arunce de departe, din unghiuri mici. Randamentul este mult mai scăzut pentru cele care atacă, iar șuturile sunt mai ușor de apărat de portari“, consideră Grigore Albici, antrenor secund al echipei SCM. Și Carmen Șelaru speră că în scurt timp apărarea echipei craiovene va funcționa mai bine: „Am avut mici ezitări în apărare, nu s-au legat relațiile, sper să se rezolve pentru meciurile următoare“. După succesul de la Slobozia, handbalistele au primit o veste bună. Vineri le-au intrat salariile restante, la o săptămână distanță de când directorul clubului, Marius Barcan, spunea într-o conferință de presă că sportivilor li s-au virat drepturile salariale. Următorul meci pentru SCM Craiova va fi luni, la ora 18.00, acasă, cu CSM Ploieşti.

Băieţii de la CS Universitatea joacă acasă

Și echipa masculină de handbal CS Universitatea Craiova joacă etapa aceasta acasă. Jucătorii pregătiți de Costin Dumitrescu și Cătălin Popescu vor înfrunta sâmbătă, de la ora 12.00, echipa Academia Minaur Baia Mare, în etapa a doua din Divizia A, seria B. Meciul este în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS