Fotbal / ACS Podari, victorioasă cu Progresul Segarcea

foto: fcpodari.ro
foto: fcpodari.ro

Divizionara C ACS Podari a susţinut sâmbătă, pe teren propriu, un joc amical în compania echipei Progresul Segarcea, disputa încheindu-se cu scorul de 3-2. Golurile trupei antrenate de Florin Şoavă au fost marcate de Lică, Ciocârlă şi Matei, replica oaspeţilor, antrenaţi de Petrişor Sima, venind prin Cojocaru şi Nicu.

ACS Podari: Mecea – Avram, Vulpe, Chircan, Tomiţă – Ciocârlă, D. Stancu, Dumangiu, Fieraru – Cl. Bălan, Bogoi. Au mai intrat: Lică, Furtună, Velica, C. Matei, Dragomir şi Sârmon.

Progresul Segarcea: M. Staicu – Ochea, Dinculeană, C. Corcoveanu, Dumitru – M. Niţă, I. Pârvan, Relea, C. Pârvan – Niculescu, Cojocaru. Au mai intrat: Băluţă, Ene, Tomiţă, M. Corcoveanu, Nicu şi Vasilcoiu.

Pentru ACS Podari urmează miercuri meciul din Cupa României, de la Bechet, cu Danubius (Liga a 4-a Dolj). În programul de lucru al podărenilor figurează apoi trei amicale, cu Sporting Roşiori (sâmbătă, pe teren propriu), FCM Alexandria (20 august, în deplasare) şi CS Universitatea II Craiova (27 august).


Comenteaza acum

Alte stiri

26 septembrie 2016

Dolj: Bărbat omorât de tren în apropiere de Podari

Un bărbat, în vârstă de 71 de ani, a decedat în urmă cu puţin timp în apropierea comunei Podari, după ce a fost lovit de un tren care circula pe ruta Craiova-Calafat. Din primele informaţii reiese că bărbatul nu s-a

Sumarul ediției de duminică, 7 august 2016

Top