17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGata cu dezamăgirile!

Gata cu dezamăgirile!

Madson vrea să-şi reamintească „gustul“ golului în partida cu CFR Cluj (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Madson vrea să-şi reamintească „gustul“ golului în partida cu CFR Cluj (Foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova a fost îngenuncheată săptămâna trecută de CSMS Iași, iar alb-albaștrii au afirmat atunci, la unison, că a fost un accident. Sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul „Extensiv“, elevii lui Daniel Mogoșanu și Victor Naicu întâlnesc pe CFR Cluj, în etapa a 6-a din play-out-ul Ligii I, și au posibilitatea să câștige, să încânte tribunele și astfel să demonstreze că a fost într-adevăr o sincopă cu moldovenii.
„Am tras învățămintele din greșelile făcute. Am analizat partida de la Iași împreună cu jucătorii și consider că a fost un accident care nu se va mai repeta“, a reafirmat Daniel Mogoșanu, în cadrul conferinței de presă de vineri.
În privința confruntării cu CFR Cluj, „Moghi“ s-a arătat optimist, dar și precaut: „În acest play-out am câștigat toate meciurile de pe teren propriu și ne dorim să continuăm pe această linie. Ne așteaptă un meci greu, întâlnim o echipă cu jucători experimentați, care ne-a învins în sezonul regulat. Nu trebuie să privim adversarul cu teamă. Pe mine mă preocupă cel mai mult cum răspund jucătorii mei, forța noastră și cum să punem probleme adversarului. Două dintre cele trei partide de pe teren propriu le-am câștigat în inferioritate numerică, fapt care demonstrează că avem forță, că formăm un grup unit, puternic. Pentru întâlnirea cu CFR Cluj va reveni Vătăjelu, în schimb Mateiu este încă nerefăcut“.

„Acka a marcat, acum e rândul meu!“

Prezent la întâlnirea cu mass-media, închizătorul brazilian Madson este sigur că echipa sa poate încheia play-out-ul pe locul șapte și speră să-și treacă și el numele pe lista marcatorilor în meciul cu CFR Cluj, după ce prietenul său, fundașul Stephane Acka, a reușit să dea gol cu FC Botoșani.
„Nu am mai marcat de ceva timp. Chiar vorbeam între noi în vestiar despre asta. Acka îmi spunea că după ce a dat gol cu Botoșani, acum va veni și rândul meu. Îmi doresc să marchez din nou un gol spectaculos, chiar și mâine (sâmbătă – n.r.) împotriva Clujului, însă cel mai important este să îmi ajut echipa. În rolul meu de mijlocaș defensiv principala atribuție este să recuperez cât mai multe mingi, iar statistica arată că mă achit bine de această sarcină. Eșecul de la Iași nu a compromis șansele noastre de a participa în cupele europene. Eu consider că a fost vorba de oboseală. Am jucat joi cu Botoșani, am depus mult efort, apoi a venit duminică meciul de la Iași, după o deplasare lungă. Ținând cont că evoluăm în play-out, trebuie să ne gândim în primul rând să stăm departe de retrogradare, abia apoi să vorbim de Europa. Vom merita să evoluăm în cupele europene dacă vom avea rezultate, dacă vom câștiga puncte și la final o să fim pe locul șapte. Pentru asta este important să obținem toate punctele din meciul cu CFR Cluj“, a spus Madson.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS