19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Satelitul“ CSU, orientat spre victorie

„Satelitul“ CSU, orientat spre victorie

George Neacşu (la minge) speră să marcheze în partida cu Sebeş (Foto: arhiva GdS)
George Neacşu (la minge) speră să marcheze în partida cu Sebeş (Foto: arhiva GdS)

Echipa secundă a CS Universitatea Craiova a bătut pasul pe loc în returul campionatului. Bilanțul întâlnirilor din 2016 indică patru înfrângeri, 0-1 cu ASU Poli Timișoara (deplasare), 1-3 cu Metalurgistul Cugir (deplasare), 0-3 cu Pandurii II (acasă) și 0-2 cu FC Hunedoara (deplasare), o remiză, 0-0 cu CSM Lugoj (deplasare), și două victorii, 2-0 cu Millenium Giarmata (acasă) și 1-0 cu CSO Filiași (acasă). Pentru alb-albaștri vine o nouă partidă dificilă, urmând să o întâlnească astăzi, de la ora 17.00, pe stadionul principal din Ișalnița, pe Național Sebiș, contând pentru runda a 21-a din Liga a III-a, seria 4.
Antrenorul „satelitului“, Bogdan Vrăjitoarea, știe că misiunea contra ocupantei locului patru va fi dificilă, dar are încredere că elevii săi pot răspunde pozitiv acestei provocări, mizând și pe dorința acestora de a readuce „liniștea“ în clasament.
„Va fi un meci greu, pentru că întâlnim o echipă care a aspirat la promovare și care la începutul săptămânii și-a schimbat antrenorul, nu mai este Rică Neaga, ci Călin Cojocaru. Acest lucru îi va mobiliza mai mult pe arădeni. Sperăm să facem un joc bun, să avem atitudinea din primele două etape și sunt convins că și rezultatul va fi pe măsură. O victorie ar însemna mult pentru moralul acestor copii. Suntem o echipă tânără, în formare și venim după două jocuri în care nu am realizat ce ne-am dorit“, a declarat Bogdan Vrăjitoarea, pentru GdS.
Pentru jocul cu Sebișul, problemele de lot sunt destul de puține: „În meciul ăsta avem majoritatea jucătorilor valizi, fotbaliști din Centrul nostru de copii și juniori, și indiferent în ce formulă vom juca trebuie să arătăm ca o echipă care știe fotbal. Nu contăm pe portarul Laurențiu Popescu, chiar dacă a început să se antreneze cu echipa mare. El poartă mască după fractura nazală suferită în jocul cu Pandurii II. Va apăra Dică sau Vlad. Pentru meciul ăsta nu o să mai apelăm la serviciile lui Costin Curelea și Viorel Ferfelea. O să revină Olivian Surugiu, care a fost bolnav în etapa trecută“.

Neacșu vrea să marcheze

Atacantul adus în iarnă de la CS Podari, George Neacșu, s-a acomodat la CS Universitatea Craiova, dar încă nu a reușit să ajute echipa cu vreun gol în meciurile oficiale. Speră să o facă astăzi, cu Național Sebiș, considerâd că doar o victorie ar fi pe placul său și al colegilor.
„Trebuie să obținem neapărat cele trei puncte cu Sebișul, chiar dacă întâlnim o echipă din fruntea clasamentului. Ei au vrut promovarea, dar ușor-ușor au cedat bătălia cu Timișoara și Cugir, echipe foarte puternice. Trebuie neapărat să marchez primul gol într-un meci oficial pentru CSU și sper să fiu titular, pentru că așa am mai multe șanse să ating acest obiectiv. Atmosfera de la lot este foarte bună și trebuie să câștigăm, pentru că stăm rău în clasament. Venim după două înfrângeri grele, cu Pandurii II și FC Hunedoara, și nu mai e loc de încă una. Până acum am urmărit jocul, dar ne trebuie și rezultate pozitive“, a declarat George Neacșu, pentru GdS.
Partida CSU II Craiova – Național Sebiș va fi arbitrată de Ovidiu Robu (Popeşti Leordeni), ajutat de la margine de Cosmin Ciocan (Turnu Măgurele) și Adina Catrina (Slatina).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS