19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVolei (m): Echipa SCM-U Craiova, vizitată de copiii speciali

Volei (m): Echipa SCM-U Craiova, vizitată de copiii speciali

Micuții au schimbat pase cu voleibaliștii craioveni (foto: Lucian Anghel)
Micuții au schimbat pase cu voleibaliștii craioveni (foto: Lucian Anghel)

Voleibaliștii de la SCM-U Craiova au fost vizitați astăzi de un grup de 50 de elevi craioveni, care participă în programul educațional „Pot să fiu campion” inițiat de Școala Specială „Sfântul Mina” din Bănie.

„Au venit aici copii cu dizabilități, integrați în învățământul de masă, pentru care sunt profesori itineranți, care au ținut neapărat ca și acești copii să participe la acțiuni ale echipelor craiovene. Sportul ne unește pe toți și înseamnă încredere. Asta înseamnă că avem încredere în noi. Vom fi și sâmbătă în Sala Polivalentă și vom susține echipa antrenată de Dan Pascu”, a spus Carmen Pascu, directorul Școlii ”Sf. Mina”

Timp de aproape o jumătate de oră, voleibaliștii și cei mici au făcut schimb de pase, apoi s-au fotografiat.

„Ne bucură mult această inițiativă, ne încarcă cu energie și ne motivează pentru meciurile următoare. Să sperăm că prezența lor în sală să ne aducă noroc, pentru că în sport este nevoie și de noroc”, a completat antrenorul Dan Pascu.

Echipa craioveană va debuta sâmbătă în semifinalele campionatului Diviziei A1, urmând să întâlnească, pe teren propriu, de la ora 14.00, formația Explorări Baia Mare.

IMG_2045

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS