17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / CSO Filiaşi a pierdut testul cu Pandurii Cerneţi

Fotbal / CSO Filiaşi a pierdut testul cu Pandurii Cerneţi

Elevii lui Ionel Luţă au fost corectaţi de Pandurii Cerneţi (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Elevii lui Ionel Luţă au fost corectaţi de Pandurii Cerneţi (Foto: Alexandru Vîrtosu)

După victoria cu 4-2 în faţa Gilortului Târgu Cărbuneşti, CSO Filiaşi a bifat şi o înfrângere în cadrul stagiului de pregătire susţinut la Baia de Aramă. Trupa lui Ionel Luţă a pierdut la limită, scor 0-1, în faţa formaţiei Pandurii Cerneţi, liderul Ligii a IV-a Mehedinţi. Unicul gol al meciului a fost marcat de Mătăsăreanu, jucător care a fost testat şi de CSO Filiaşi în această perioadă.

„Trebuia să jucăm la noi, în Baia de Aramă, dar a plouat foarte mult şi terenul era îmbibat şi am acceptat propunerea adversarilor de a merge la Cerneţi. Când am ajuns s-a pus şi acolo ploaia, terenul a fost greu, mic, încâlceală multă…. Dar până la urmă a fost un antrenament bun. Luni mai susţinem două antrenamente, marţi unul şi venim acasă”, a declarat antrenorul filieşenilor, Ionel Luţă, pentru GdS.

CSO Filiaşi: Lascu – Orban, Istudor, Lupu, Neacşu – Stoichiţoiu, Obeanu, N. Popescu, Mainerici – Duriţă, Vlad Georgescu. Au mai intrat: Iovănescu – Tănase, Moraru, Petcu, Pârvuică, Mitru.

CSO Filiaşi va mai întâlni până la reluarea campionatului (5 martie) pe Pandurii II Târgu Jiu (20 februarie), Minerul Motru (24 februarie) şi ACS Podari (26 februarie).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS