6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO Filiași, victorioasă cu Gilortul

CSO Filiași, victorioasă cu Gilortul

Formația CSO Filiași s-a impus ieri, cu scorul de 4-2 (2-1), în fața formației Gilortul Târgu Cărbunești, într-un joc amical disputat la Baia de Aramă, primul din cadrul stagiului de pregătire din stațiunea montană. Golurile doljenilor au fost marcate de Nicu Popescu (’20-penalti) și Alexandru Duriță (’40, ’75). Filieșenii au beneficiat și de un autogol, în minutul 60.
Antrenorul divizionarei C, Ionel Luță, a început meciul cu următorul unsprezece: Lascu – Orban, Lupu, Istudor, Neacșu – Petcu, Obeanu, N. Popescu, Georgescu – Duriță, Pârvuică. Pe parcurs i-a mai introdus pe: Iovănescu – Stoichițioiu, Mario Tănase, Moraru, Mitru.
„Fiind primul joc al nostru din 2016 și perioada asta de acumulări, a fost o partidă reușită, cu o evoluție care îmi dă speranțe. A fost și o vreme rece și ploioasă, ca la Londra, deci un joc disputat în niște condiții destul de vitrege. Băieții au răspuns bine, s-au dăruit pe teren. E bine că nu am avut accidentări, pentru că a fost mai mult decât un meci amical, s-a jucat bărbătește. Ne continuăm pregătirile“, a spus Ionel Luţă, pentru GdS.
În cadrul acestui cantonament de la Baia de Aramă, CSO Filiași va mai susține un joc-test în compania primei clasate în campionatul județean din Mehedinți, Pandurii Cerneți, întâlnirea fiind programată sâmbătă, de la ora 11.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS