19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFilieșenii asudă la Baia de Aramă (galerie foto)

Filieșenii asudă la Baia de Aramă (galerie foto)

Florin Spânu (în roşu) are încredere că Ionel Luţă va pregăti echipa ca la carte în această iarnă
Florin Spânu (în roşu) are încredere că Ionel Luţă va pregăti echipa ca la carte în această iarnă

Divizionara C CSO Filiași a trecut la partea a doua a pregătirii din această iarnă. Gruparea doljeană a început ieri după-amiază stagiul montan de la Baia de Aramă, cele nouă zile de cantonament anunțându-se extrem de dificile pentru fotbaliştii aflaţi sub comanda lui Ionel Luță, care îl va avea secund în returul campionatului pe Laurențiu Pais, după ce acesta a decis să se retragă din activitate forțat de unele probleme medicale.
„Vor fi nouă zile de foc pentru băieți și spun asta pentru că Nelu Luță este un tip căruia nu-i plac jumătățile de măsură și care pune mare accent pe pregătirea fizică. Sunt sigur însă că toată lumea va răspunde pozitiv la tot ceea ce le cere antrenorul și că vom avea multe plusuri după această perioadă de cantonament. Începând cu acest stagiu, Nelu Luță îl va avea secund pe Laurențiu Pais, care are unele probleme medicale și a decis să se retragă“, a declarat președintele Florin Spânu, pentru GdS.
În cadrul acestui stagiu vor avea loc două jocuri de verificare, ambele la Baia de Aramă. Primul test va fi susținut miercuri, de la ora 15.30, în compania liderului Ligii a IV-a Gorj, Gilortul Târgu Cărbunești, celălalt sâmbătă, de la ora 11.00, în compania mehedințenilor de la Pandurii Cerneți.
Lotul deplasat la munte îi cuprinde pe următorii: portari: Victor Lascu, Daniel Iovănescu; jucători de câmp: Frank Orban, Răzvan Istudor, Nicușor Neacșu, Ionuț Mainerici, Alex Obeanu, Giani Stoichițoiu, Florin Petcu, Radu Moraru, Vlad Georgescu, Marius Duriță, Alin Pârvuică, Mario Tănase, Alin Bălă, Aurel Lupu, Nicușor Popescu, Alex Burdușel, Bogdan Mitru, Cosmin Fruntelată.

Andrei Preda și Daniel Bălașa au plecat de la echipă

Din echipa anunțată la începutul pregătirilor nu mai fac parte portarul Andrei Preda și fundașul central Daniel Bălașa, care și-au arătat intenția de a evolua pentru alte formații.
„Ne-am despărțit de Andrei Preda și de Bălașa, care a venit la noi și ne-a zis că vrea să joace în altă parte și am reziliat contractul de comun acord. Nu ne puteam opune plecării lui, chiar dacă am pierdut un jucător cu experiență, dar am mare încredere în Istudor Răzvan că-l va înlocui cu brio. Lotul va fi completat până la încheierea perioadei de transferări  (22 februarie) cu doi atacanți. Purtăm discuții cu mai mulți jucători de profil ofensiv, dar căutăm în continuare, pentru că vrem să facem cele mai bune alegeri“, a punctat Florin Spânu.

Galerie foto (Laurențiu Pais):

Fili

2

3

6

8

9

10

12

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS