20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Espanyol, interesată de Andrei Ivan

Fotbal – Espanyol, interesată de Andrei Ivan

Atacantul formației CS Universitatea Craiova, Andrei Ivan, a primit o nouă propunere din Spania. După interesul arătat de FC Barcelona a venit și rândul celor de la Espanyol să-l curteze pe vârful de 19 ani. Presa centrală susține că mutarea este ca și făcută, că oficialii grupării din Bănie au acceptat deja propunerea ibericilor de a-l lăsa pe jucător sub formă de împrumut până la vară sub comanda lui Costel Gâlcă, cu opțiune de a-l transfera apoi definitiv în schimbul a patru milioane de euro, dar Andrei Ivan neagă acest lucru.

„Sunt discuţii cu foarte multe echipe, dar nimic concret. M-a întrebat foarte multă lume de el. Ştiu că există şi un interes din partea lui Espanyol, acolo este domnul Gâlcă, cel care-l cunoaște foarte bine de la naţionala Under 17. De atunci el a progresat foarte mult. Însă până acum nu este nimic concret, sunt doar discuţii. El trebuie să joace în continuare bine pentru Craiova, să dea goluri şi când o fi să plece, va pleca. Este tânăr şi poate creşte foarte mult”, a afirmat ieri seară impresarul Sorin Paraschiv, pentru prosport.
Aflat în cantonamentul naționalei României, Ivan a spus, pentru GdS, că nu este la curent cu plecarea sa la Espanyol Barcelona. „Am văzut că presa centrală a scris că apropiați ai mei au spus că s-au înțeles cluburile, dar e o prostie. Eu nu știu nimic”, a comentat astăzi Andrei Ivan, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS