14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHargrove, transfer de marcă în Bănie

Hargrove, transfer de marcă în Bănie

 

Darius Hargorve (la minge) a marcat 17 puncte în meciul de debut la SCM-U Craiova (foto: Claudiu Tudor)
Darius Hargorve (la minge) a marcat 17 puncte în meciul de debut la SCM-U Craiova (foto: Claudiu Tudor)

După ce miercuri l-au prezentat pe Mladen Pantic, ieri, la o zi distanță, clubul SCM Craiova a anunțat transferul baschetbalistului Darius Hargrove (32 de ani, 1,95 m). Hargrove evoluează pe pozițiile 2-3, iar zilele trecute și-a încheiat colaborarea cu formația U BT Cluj, pentru că prindea din ce în ce mai puține minute de joc. În 11 partide disputate în ediția 2015-2016 a Ligii Naționale, Hargrove a avut medii statistice de 10.5 puncte, 2.6 recuperări și 1.2 pase decisive pentru 6.7 la eficiență în 24.09 minute pe partidă. De-a lungul timpului, Hargrove s-a dovedit a fi un jucător cu minte limpede şi cu mână sigură, capabil să facă diferenţa în momentele cheie ale unui meci. La Craiova, americanul va fi din nou coleg cu Cătălin Burlacu, alături de care, în urmă cu câțiva ani, obținea mai multe titluri de campion la CSU Asesoft Ploiești. După venirea lui Pantic și Hargrove, lotul Craiovei crește la opt jucători străini, trei dintre ei (Bozovic, Micic, Djurasovic) fiind accidentați.
Cu noile achiziţii în teren, SCM-U Craiova a fost la un pas aseară să se califice în semifinalele Cupei României. Oltenii au câștigat meciul retur cu BC Mureș la 18 puncte diferență, scor 94-76, dar cum în tur mureşenii se impuseseră la o diferență de 19 puncte s-au calificat în Final Four.
Pentru SCM-U au evoluat: Johnson 5p, Burlacu   25, Stănescu,  Pantic 10, Hargrove 17, Pilcevic 8, Bureau 10, Negoițescu 6, Popescu 13.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS