20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Alb-albaștrii au efectuat vizita medicală (galerie foto)

Fotbal – Alb-albaștrii au efectuat vizita medicală (galerie foto)

Fotbaliștii de la CSU au susținut testele pentru obținerea vizei medicale (foto: Alexandru Vîrtosu)
Fotbaliștii de la CSU au susținut testele pentru obținerea vizei medicale (foto: Alexandru Vîrtosu)

Jucătorii formației CS Universitatea Craiova s-au prezentat în această dimineață la Policlinica pentru Sportivi și au susținut testele necesare obținerii vizei medicale. Delegația condusă de medicul Claudiu Stamatescu și delegatul Emil Pieleanu a cuprins 19 jucători: Cătălin Straton, Laurențiu Popescu, Andrei Vlad, Sebastian Achim, Nicușor Bancu, Andrei Dumitraș, Andrei Hergheligiu, Andrei Ivan, Alexandru Mateiu, Alexandru Băluță, Simon Măzărache, Apostol Popov, Bogdan Vătăjelu, Hristo Zlatinski, Raul Hreniuc, Andrei Burlacu, Cosmin Ciocoteală, Robert Petre, Silviu Izvoranu.
Au lipsit de la vizita medicală Stephane Acka, ivorianul va ajunge în această seară în Bănie, Madson, Kay și Nuno Rocha, aceștia se vor alătura echipei abia mâine, în timp ce Valentin Iliev va reveni în zilele următoare.
Cristi Bălgrădean, Viorel Ferfelea și Costin Curelea tratează rezilierea contractelor cu oficialii CS Universitatea, iar Thaer Bawab, care va ajunge în această seară la Craiova, va fi „convocat” la o discuție privind reducerea salariului, în cazul unui refuz nu va fi primit nici el la pregătire.

Jucătorii regretă despărțirea de Emil Săndoi

Fotbaliștii Craiovei au afișat un aer optimist în privința părții secunde a sezonului, majoritatea regretând însă despărțirea de Emil Săndoi.
„Este important cum o să începem acest an. Acum ne-am reunit și, așa cum se întâmplă în fotbal, unii vin și alții pleacă. Suntem conștienți că o să le ducem lipsa celor care pleacă, dar nu avem ce să facem. Până acum ne-am gândit și am vorbit numai de play-off, și nu s-a realizat obiectivul din păcate. Acum trebuie să obținem rezultate mult mai bune, sperând că acestea ne vor aduce și un loc mai bun în play-out”, a declarat Andrei Dumitraș, pentru GdS.
„Cred că mai avem șanse matematice la play-off, iar dacă se va întâmpla totuși să nu intrăm nici nu vreau să mă gândesc că am putea termina mai jos de locul șapte. Nea Emil a fost pentru mine un antrenor foarte bun, am fost destul de apropiat de dânsul, mai ales că am lucrat împreună și la naționala de tineret. Îmi pare rău că pleacă, dar Craiova merge înainte și cu nea Emil și fără, și cu mine, și fără mine. Important este ca această echipă să-și atingă obiectivele și să redevină ca performanțe ceea ce a fost odată”, a spus Cătălin Straton, pentru GdS.
„Este o a doua șansă pentru mine la CS Universitatea și sper să rămân în prima echipă și să joc cât mai bine”, a afirmat Robert Petre.
„Sper ca partea a doua a campionatului să fie una foarte bună și să câștigăm cât mai multe jocuri. Am văzut și eu că a fost schimbat antrenorul și îmi pare rău, pentru că era un om minunat Emil Săndoi”, a punctat Andrei Ivan.
„Sunt foarte bucuros că am fost promovat la prima echipă. Sper să fac față și să rămân în lot. O să mă pregătesc în acest cantonament foarte bine și cu timpul sper să confirm așteptările”, a spus Laurențiu Popescu, pentru GdS.
Pentru jucătorii de la CS Universitatea Craiova urmează un antrenament astăzi, de la ora 16.00, pe terenul sintetic al Bazei Sportive „Popeci”.
Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

Galerie foto (Alexandru Vîrtosu):

_DSC0003

_DSC0004

_DSC0006

_DSC0009

_DSC0013

_DSC0015

_DSC0021

_DSC0023

_DSC0025

_DSC0028

_DSC0032

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS