17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f): SCM Craiova dispută astăzi meciul retur cu Kragujevac din Cupa Cupelor

Handbal (f): SCM Craiova dispută astăzi meciul retur cu Kragujevac din Cupa Cupelor

La prima partidă în cupele europene, echipa craioveană a fost susţinută de un număr destul de mic de spectatori
La prima partidă în cupele europene, echipa craioveană a fost susţinută de un număr destul de mic de spectatori

Handbalistele de la SCM Craiova au debutat aseară cu victorie în Cupa Cupelor. Oltencele au trecut, pe teren propriu, cu scorul de 28-22 (13-12) de formaţia sârbă Radnicki Kragujevac, în turul al treilea al acestei competiţii.

Meciul retur se va desfăşura astăzi, tot în Sala Polivalentă din Craiova, de la ora 17.45 (DigiSport4).

Antrenoarea Simona Gogârlă a spus la finalul primei partide că elevele sale au comis unele greşeli pe care astăzi nu trebuie să le mai repete, pentru a se califica fără mari emoţii în turul următor al Cupei Cupelor.

Felicit fetele pentru acest success. A fost o victorie muncită. Am muncit mult în apărare și în atac. Ne așteptam la un meci greu, așa cum spusesem și înainte. Am întâlnit o formație cu jucătoare tinere, care evoluează cu foarte multă ambiție și dăruire. Mă bucur că am câștigat, dar în al doilea meci nu trebuie să mai comitem aceste greșeli. Încercăm să ne recuperăm fizic și psihic, iar mâine (astăzi – n.r.) să jucăm altceva. Probabil fetele mele nu se așteptau la o apărare atât de arțăgoasă, dar așa sunt sârboaicele. În repriza a doua am reușit să ne concentrăm mult mai mult în atac. N-am fost surprinsă de jocul lor dur, poate jucătoarele mele au fost. Mulțumesc publicului pentru atmosfera creată și așteptăm mulți spectatori și mâine”, a afirmat Simona Gogârlă la conferinţa de presă de la finalul partidei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS