14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEdi Iordănescu, indignat după suspendarea primită

Edi Iordănescu, indignat după suspendarea primită

Antrenorul formației Pandurii Târgu Jiu, Edward Iordănescu, s-a arătat indignat de decizia Comisiei de Disciplină a FRF, de a sta în tribune două etape, la care se adaugă și o penalitate sportivă de 360 de lei, după ce a fost trimis în tribună la meciul cu CSMS Iaşi, în urma protestelor la adresa arbitrului Marius Avram, care a „mutat“ un fault din afara careului mare în suprafața de pedeapsă, acordând penalti.
„Mulţumesc pentru suspendare. O primesc cu braţele deschise. Mi se anulează dreptul la muncă după ce ni s-a anulat şi dreptul la puncte! O echipă neînvinsă de zece etape nu mai era atractivă pentru competiţie! Ştiu că s-a analizat cu regulamentul în faţă şi nu am ce reproşa comisiei, însă, dacă eşti furat şi chemi poliţia şi îţi mai administrează şi o corecţie tot ţie pentru că ai fost furat, mai este acel regulament echidistant? (sper că se deduce exprimarea plastică şi nu se interpretează)“, a scris Edi Iordănescu pe contul său de Facebook.
De asemenea, mijlocașul Viorel Nicoară a fost suspendat două jocuri şi a primit o penalitate sportivă de 7.000 de lei. Edi Iordănescu și Viorel Nicoară nu vor putea participa la jocurile cu Petrolul Ploiești, programat luni, de la ora 20.30, la Severin, și cu Concordia Chiajna, ce se va disputa tot pe malul Dunării, vineri, 27 noiembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS