7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalistele de la SCM îşi înfruntă fostul antrenor

Handbalistele de la SCM îşi înfruntă fostul antrenor

Aurelian Roșca conduce acum echipa din Baia Mare
Aurelian Roșca conduce acum echipa din Baia Mare

Echipa feminină de handbal SCM Craiova va evolua astăzi (ora 18.00) pe terenul vicecampioanei HCM Baia Mare, în etapa a zecea din Liga Naţională.
La formaţia maramureşeană antrenor principal este craioveanul Aurelian Roşca, tehnician care în sezonul trecut, împreună cu profesorul Gheorghe Sbora, au condus formaţia din Bănie spre cea mai bună performanţă din istoria sa, locul cinci în campionat şi calificarea într-o cupă europeană. Acum, SCM Craiova este antrenată de o fostă mare jucătoare, Simona Gogârlă, iar echipa a plecat în Maramureş cu dorinţa de a face un joc bun.
Etapa trecută, oltencele au suferit o înfrângere categorică, fiind învinse de campioana CSM Bucureşti cu scorul de 34-23. Antrenoarea declara după acea înfrângere că speră ca jucătoarele să înveţe din greşelile făcute în acea partidă. Cu trei victorii, două egaluri şi patru înfrângeri, SCM Craiova se află pe locul zece în clasament, iar HCM Baia Mare are victorii pe linie în cele nouă jocuri disputate în Liga Naţională.

Ambele meciuri cu Radnicki se joacă în Bănie

Pe 21 noiembrie, SCM Craiova va debuta în Cupa Cupelor, urmând să întâlnească formaţia sârbă Radnicki Kragujevac în turul al treilea. Vestea bună este că în urma discuţiilor dintre oficialii celor două formaţii s-a decis ca ambele partide să se dispute în Sala Polivalentă din Bănie. Prima partidă va fi pe 21 noiembrie, de la ora 18.00, iar returul este programat o zi mai târziu, de la aceeaşi oră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS