18.4 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Săndoi și Bawab vor revanșa cu Astra

Fotbal – Săndoi și Bawab vor revanșa cu Astra

Emil Săndoi și Thaer Bawab sunt optimiști înaintea confruntării cu liderul Ligii I (foto: Alexandru Vîrtosu)
Emil Săndoi și Thaer Bawab sunt optimiști înaintea confruntării cu liderul Ligii I (foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova a susținut o conferință de presă în care antrenorul principal Emil Săndoi și atacantul Thaer Bawab au prefațat întâlnirea de mâine, de la ora 20.30, de la Giurgiu, contra Astrei, din etapa a 16-a din Liga I. Cei doi au subliniat că vor să se revanșeze față de liderul campionatului, care în tur a câștigat norocos la Craiova, cu 2-1, sperând să continue ascensiunea atât ca evoluție, cât și în clasament.
„Chiar înaintea antrenamentului de ieri (miercuri – n.r.) le-am spus băieților că nu pot să uit jocul din turul campionatului, când am fost conduși cu 1-0, după aceea am ratat un penalti prin Ferfelea, am egalat prin Mateiu, ne-am creat foarte multe ocazii, dar nu am mai reușit să înscriem și am pierdut în prelungiri. Putem spune că avem de luat o revanșă în fața lor. Suntem conștienți că este echipa, cred eu, cu cel mai bun lot din campionatul nostru, este pe primul loc, sunt acolo jucători cu experiență inclusiv în cupele europene, au reușit să câștige și câteva trofee în ultima perioadă, dar ne vom juca șansa. Chiar dacă ne confruntăm cu câteva probleme de lot, în continuare vor lipsi cei trei fundași centrali, Izvoranu, Iliev (are contractură muculară – n.r.) și Acka, iar Zlatinski este suspendat, asta nu înseamnă că nu vom încerca să scoatem un rezultat bun. Va fi un joc încrâncenat sau mai bine zis așa ar trebui să fie și tonul cred că ar trebui să-l dăm noi, pentru că în momentul de față Astra e pe primul loc, iar noi pe șase și avem nevoie mai mare de puncte decât rivala noastră”, a declarat Emil Săndoi.
„Încerc la fiecare meci să joc bine și să fac tot ce e mai bine pentru echipă. Acum, că tot am marcat două goluri cu Dinamo, sper să continui perioada asta bună și o să fac tot posibilul. Sper să fiu o sperietoare pentru apărarea Astrei. Vrem să ne revanșăm pentru meciul tur, pentru că meritam să câștigăm, le-am fost superiori”, a spus Thaer Bawab.
Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS