18.3 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Șumudică va sta pe banca Astrei în meciul contra Craiovei

Fotbal – Șumudică va sta pe banca Astrei în meciul contra Craiovei

Marius Șumudică își va dirija elevii de la marginea terenului în partida de vineri, cu CS Universitatea Craiova (foto: Alexandru Vîrtosu)
Marius Șumudică își va dirija elevii de la marginea terenului în partida de vineri, cu CS Universitatea Craiova (foto: Alexandru Vîrtosu)

Membrii Comisiei de Disciplină ai FRF nu au fost în „formă” în ședința de astăzi și au dat pedepse blânde celor care au avut abateri de la regulament în etapa a 15-a a Ligii I. Un caz special l-a reprezentat antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Șumudică. Acesta l-a bruscat pe arbitrul central al meciului cu ASA Târgu Mureș, Marcel Bârsan, iar regulamentul prevedea o suspendare între 9 și 12 meciuri. Tehnicianul giurgiuvenilor a scăpat doar cu un avertisment și își va putea conduce formația de la marginea terenului în partida contra grupării CS Universitatea Craiova, programată vineri, de la ora 20.30, pe stadionul „Marin Anastasovici”, contând pentru runda a 16-a.
Tot din tabăra Astrei, atacantul Denis Alibec, care a văzut direct cartonașul roșu pentru că a scuipat în direcția centralului Marcel Bârsan, a primit trei etape de suspendare și o amendă de 3.500 de lei. De asemenea pedeapsa a fost blândă, pentru că ROAF menționează că un jucător care scuipă arbitrul, asistenții sau al patrulea oficial poate fi sancționat și cu o suspendare de 12 etape.
Nici dinamovistul Paul Anton nu a ieșit rău de la Comisia de Disciplină după faultul grosolan făcut asupra atacantului CS Universitatea Craiova, Nuno Rocha, în prelungirile partidei de duminică, de pe „Extensiv”. Mijlocașul lui Dinamo, care a văzut roșu direct, s-a ales cu o suspendare de două etape și va trebui să plătească și o amendă de 3.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS