19.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportDaniel Mogoșanu: Vom câștiga cu Dinamo

Daniel Mogoșanu: Vom câștiga cu Dinamo

Antrenorul Daniel Mogoşanu a recunoscut că nu-i are la inimă pe cei de la Dinamo (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Antrenorul Daniel Mogoşanu a recunoscut că nu-i are la inimă pe cei de la Dinamo (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Meciul cu Dinamo se apropie cu pași repezi și întreaga suflare alb-albastră este optimistă. Campion cu Craiova în 1991, Daniel Mogoșanu se numără printre cei care au avut prilejul de multe ori să-i înfrunte și să-i învingă pe „câini“ și își dorește ca prezentul și viitorul să surâdă componenților CS Universitatea. „Moghi“ se așteaptă la o partidă disputată duminică, pe „Extensiv“, și este încrezător că Emil Săndoi va găsi formula câștigătoare.
„Nu-i am la inimă pe cei de la Dinamo. Asta e clar. Trebuie să fim conștienți că va fi un meci dificil, pentru că și Dinamo traversează o perioadă destul de bună. Și noi am arătat că jucăm un fotbal bun în ultimele etape și suntem aproape de play-off. Păcat de rezultatul cu FC Botoșani, nu și de joc, pentru că evoluția a fost bună, pentru că puteam intra în primele șase clasate încă din etapa trecută. Era bine să fim mai atenți în apărare și să fi reușit să păstrăm linia de meciuri pozitive, dar o înfrângere nu trebuie să ne destabilizeze, ci să ne întărească. Repet, va fi un meci dificil pentru ambele formații, care contează foarte mult în lupta pentru accederea în play-off. Aportul suporterilor este foarte important și sper să fie și vremea bună și să vină cât mai multă lume la stadion. Sunt încrezător că vom câștiga. Atmosfera la echipă este bună, băieții sunt concentrați și motivați suficient de bine încât să credem într-o reușită. Nu dau un scor, dar am încredere că punctele vor ajunge în contul nostru“, a declarat Daniel Mogoșanu, pentru GdS.

Își dorește să pună capăt seriei negre de la „satelit“

Antrenor al echipei secunde a CS Universitatea Craiova, Daniel Mogoșanu nu se împacă deloc cu situația din clasament a „satelitului“, cu toate că obiectivul său este să propulseze jucători pentru prima formație a clubului, nu să ocupe un loc fruntaș în Liga a III-a, seria 4, și vrea ca începând cu etapa din această săptămână să pună punct seriei de rezultate negative. CSU II întâlnește mâine, de la ora 15.00, la Ișalnița, pe CSN Cetade Deva, într-o partidă din etapa a 9-a.
„Sper să-mi vindec rănile în aceste zile, că avem din nou probleme de lot. Să vedem dacă vom primi suport de la echipa mare. Ieri (marți – n.r.) am făcut un joc-școală cu cei de la echipa mare care au evoluat mai puțin, am discutat și cu Săndoi și e posibil să ne dea doi jucători de acolo, ceea ce ar însemna foarte mult pentru noi, pentru că nu stăm deloc bine în clasament. S-a văzut că avem nevoie de jucători cu experiență și personalitate, cu toate că în multe momente am crezut că putem controla adversarii și că putem duce jocurile cu bine până la sfârșit, însă n-am reușit. Ba am luat goluri aiurea, ba am primit cartonașe roșii și ni s-a schimbat jocul. Spre exemplu, Burlacu a încasat acum două meciuri și s-a ales cu trei etape de suspendare și 1.700 de lei amendă, iar săptămâna trecută, la Ineu, Lucian Scarlat a fost eliminat în minutul 43, cu roșu direct, pentru că și-a înjurat adversarul. Sunt supărat și acum, pentru că aveam 1-0 la pauză și am mai reușit să rezistăm apoi vreo 20 de minute, după s-a întâmplat ce se întâmplă de obicei, adică luăm gol pe greșeli personale, copilărești. Sunt ceva probleme medicale, Lăzărescu nu și-a revenit după problema cu ligamentele apărută la meciul cu Pandurii II, iar Cojocaru, care a fost operat, încă nu a intrat în program normal. Dacă nu vin jucători de la echipa mare, o să mai iau câțiva juniori de la grupele mai mici. Avem nevoie de puncte pentru moralul băieților, altfel nu am ce să le reproșez. Se pregătesc bine și dau maximum la fiecare meci, doar că trebuie să mai treacă timp ca să capete experiență“, a explicat Mogoșanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS