14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis de masă - Elizabeta Samara s-a calificat în finala CE (UPDATE)

Tenis de masă – Elizabeta Samara s-a calificat în finala CE (UPDATE)

Romania's Elizabeta Samara celebrates with her coach V. Filimon after winning her women's singles third round table tennis match against Hong Kong's Tie Yana in the ExCel venue during the London 2012 Olympic Games

Jucătoarea de tenis de masă Elizabeta Samara (foto) s-a calificat în finala Campionatului European de la Ekaterinburg (Rusia), după ce a trecut de sportiva rusă Polina Mihailova cu scorul de 4-1. Pe seturi a fost 12-10, 6-11, 14-12, 11-6, 11-4. În ultimul act, sportiva română va evolua împotriva olandezei Li Jie.
Elizabeta Samara joacă la Campionatul European şi în proba de dublu. Samara, care face pereche chiar cu Georgina Pota, va juca, tot astăzi, în finala probei de dublu.

Update: A pierdut finala de dublu

Perechea formată din românca Elizabeta Samara și unguroaica Georgina Pota a fost învinsă de cuplul Melek Hu (Turcia) / Yanfei Shen (Spania), cu 4-1 (11-4, 11-7, 11-9, 11-13, 11-4), astăzi, în finala probei feminine de dublu la Campionatele Europene de tenis de masă de la Ekaterinburg (Rusia). Pentru Samara este a doua medalie de argint cucerită la Ekaterinburg, după cea obținută cu echipa României.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS