19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrupa lui „Cala“ vizează titlul de campioană națională

Trupa lui „Cala“ vizează titlul de campioană națională

Juniorii C (copii născuți în anul 2000) de la CS Universitatea Craiova vor evolua duminică, de la ora 9.30, la Buftea, contra echipei Academica Pitești, în finala Campionatului Național.
Antrenorul alb-albaștrilor, Marian Calafeteanu, este sigur că elevii săi nu vor avea un meci ușor, dar crede că trofeul va ajunge în Bănie. „Obiectivul meu a fost să ajungem în finală, dar acum îl schimb, vreau să o câștigăm. Am avut un parcurs perfect, aș spune. Copiii au fost minunați, nu avem ce să le reproșăm, au respectat întocmai ce am lucrat la antrenamente. Sperăm să ne confirme așteptările și să învingem pe Academica Pitești, care este, de fapt, grupa de copii de la Școala de Fotbal Dani Coman, un centru juvenil puternic. Întâlnim o echipă destul de bună, ținând cont că a bătut-o pe Academia Hagi, pe Dinamo, dar eu spun că avem o echipă mai bună decât ei“, a declarat Marian Calafeteanu, pentru GdS.

„Avem încredere în copii“

La rândul său, managerul centrului de copii și juniori, Silviu Bogdan, a spus că are mare încredere în copii. „E o finală și ne dorim să aducem titlul în Bănie după o pauză de 20 de ani. Ne dorim foarte mult un succes și credem că o să-l obținem. Pentru unii dintre copii, care au jucat în anii trecuți pentru Casa Bogdan, ar fi a treia finală, și au ceva experiență. Acum au o dorință foarte mare de a câștiga. Avem încredere în copii că vom aduce trofeul în Bănie“, a spus Silviu Bogdan, pentru GdS.
Lotul echipei CS Universitatea Craiova îi cuprinde pe următorii: portari: Cătălin Costoaie, Andrei Bobonete, Simion Velcu; jucători de câmp: Alex Olteanu, Raul Constantinescu, Sorin Sima, Hristos Vadasis, Cosmin Cojocaru, Vladimir Screciu, Alex Baciu, Andrei Dobre, Marian Șerban, David Stăiculescu, Andrei Lăpădatu, Alex Gârbiță, Valentin Mihăilă, Adrian Nichifor, Viorel Zbona, Alex Grigorașcu, Leonardo Mitruscsak.
Finala juniorilor C, de la Complexul Tehnic al FRF de la Buftea, va fi arbitrată de o brigadă ilfoveană, compusă din Ionuț Coza (central), Cristian Ionuț Măndită, Dragoș Radu (asistenți) și Ștefăniță Dănilă (rezervă). Observator a fost desemnat Ștefan Poenaru (București).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS