18.4 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM, victorioasă la Ploiești

SCM, victorioasă la Ploiești

Handbalistele de la SCM Craiova au pornit cu dreptul în turneul locurilor 5-8 din Liga Națională. Oltencele au învins ieri, în deplasare, pe CSM Ploiești, cu scorul de 26-20, în primul meci din faza a doua a play-off-ului. SCM Craiova a condus la pauză cu 14-10 și a controlat întreg meciul.

Pentru echipa antrenată de cuplul de antrenori Roșca-Sbora au marcat jucătoarele: Ianași 4, A. Amariei 1, Zamfirescu 1, Georgescu 2, Tănăsie 2, Eidem 5, Apipie 1, Tiron 4, Lazarin 1, Florică 1, Cioaric 4.

Partida a doua va fi sâmbătă, la Craiova, de la ora 17.30, iar dacă va mai fi nevoie, jocul decisiv se va juca luni. Invingătoarea din această confruntare va lupta pentru locurile cinci-șase, iar învinsa pentru locurile șapte-opt.
Echipa masculină de handbal CS Universitatea Craiova a jucat luni pe terenul liderului Diviziei A, seria B, HC Adrian Petrea Reșița, și a fost învinsă cu scorul de 42-30. Partida a contat pentru etapa a 24-a, și chiar dacă au pierdut, oltenii se mențin pe locul șase în clasament. În runda viitoare, penultima din acest sezon, CS Universitatea va primi vizita formației Universitatea Cluj, meciul fiind programat sâmbătă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS