14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii s-au răzgândit și continuă în campionat (UPDATE)

Podărenii s-au răzgândit și continuă în campionat (UPDATE)

Costi Răduţ (stânga, în alb) şi colegii săi vor continua să evolueze în Liga a III-a (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Costi Răduţ (stânga, în alb) şi colegii săi vor continua să evolueze în Liga a III-a (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Fotbalul doljean a fost „zguduit“ joia trecută după ce oficialii CS Podari au decis să retragă echipa din campionatul Ligii a III-a, seria 3, cu doar câteva etape înainte de final, fapt concretizat cu o cerere oficială către FRF. Totul a pornit de la unele neînțelegeri între jucători și conducători, existând o lipsă de comunicare între cele două părți, dar și ceva restanțe financiare, elevii lui Dragoș Bon neprimindu-și leafa de aproximativ două săptămâni.
„Nu a fost vorba doar de întârzierea salariului, ci cum s-a pus problema. Atmosfera nu a fost deloc frumoasă în ultimul timp. Ni s-au reproșat multe chestii aiurea, ne-am dus pe la primărie, dar nu
ne-au băgat în seamă și normal că am fost supărați. Nu stătea nimeni de vorbă cu noi, să ni se explice care este situația, dacă se mai vrea salvarea de la retrogradare“, a explicat un jucător pentru GdS.

De ieri, la antrenament

Podărenii au pierdut la „masa verde“ partida de sâmbătă, cu Sporting Roșiori, dar în acest timp s-au purtat negocieri indirecte, prin antrenorul Dragoș Bon, și nu numai, cu jucătorii, iar ieri a avut loc o întâlnire între cele două părți, de bun augur. Concluzia a fost că oficialii grupării doljene s-au angajat să remedieze problemele apărute, iar jucătorii să-și reia activitatea, fiind făcute totodată demersurile la Comisia de Competiții a FRF pentru ca echipa să fie programată sâmbătă, contra celor de la CS Ștefănești, confruntarea figurând în calendarul competițional sâmbătă, de la ora 18.00, la Podari.
„Conducerea a avut o discuție cu echipa, s-au înțeles, apoi am trecut la antrenament. Tot astăzi (ieri – n.r.) s-a făcut adresă de reprimire în competiție către FRF, s-a plătit un timbru de 1.500 de lei și acum așteptăm răspunsul. Problema e că sunt echipe care susțin reintrarea noastră în competiție, cum este Chindia, dar și care se opun, spre exemplu CS Afumați, care, prin retragerea noastră, venea la două puncte de Târgoviște și mai erau 12 puncte în joc, spera la promovare. Fiecare își vede interesul. Sper din tot sufletul ca totul să fie ok și să putem juca aceste ultime patru etape rămase. Am pierdut la masa verde meciul cu Sporting, asta e. Nu știu dacă se poate reprograma meciul, dar cei de la Roșiori, pentru că doar ce am vorbit cu președintele Gabi Vlădulescu, sunt de acord să joace cu noi, dacă regulamentul o permite. Acum trebuie să tragem tare cu Ștefăneștiul, care are o trupă puternică, a avut un parcurs bun. Din păcate, echipa mea de la victoria cu Astra nu s-a mai pregătit până astăzi, însă sper să-i aduc la un nivel fizic bun și să câștigăm cele trei puncte. Pentru jocul cu Ștefăneștiul nu avem probleme de lot, putem să contăm și pe Ionuț Șerban. El revine după o pauză de trei luni, dar sperăm să ne ajute pe acest final de campionat cu experiența și valoarea sa“, a declarat antrenorul Dragoș Bon, pentru GdS.

Update, ora 15.18 – Exclusiv: FRF și-a dat acordul ca podărenii să revină

Oficialii formației CS Podari tocmai au primit „binecuvântarea” FRF de a reveni în campionatul Ligii a III-a, seria 3. „Acum am ieșit de la Comisia de Competiții a FRF și răspunsul este pozitiv. Am fost reintegrați în competiție, urmând să continuăm campionatul conform programării, cu mențiunea că meciul cu Sporting Roșiori rămâne pierdut prin neprezentare”, a declarat președintele executiv al CS Podari, Constantin Dudan, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS