20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Municipalii“ țintesc victoria la Turceni

„Municipalii“ țintesc victoria la Turceni

Formația ACS Viitorul Municipal Craiova evoluează astăzi, de la ora 15.00, în deplasare, la Știința Turceni, într-o partidă contând pentru etapa a 17-a din Liga a III-a, seria 4. Cum situația din clasament nu este deloc bună, antrenorul grupării adoptate de comuna Ișalnița, Victor Naicu, nu concepe să piardă această întâlnire, mai ales că echipa-gazdă este una dintre contracandidatele la retrogradare.
„Va fi un meci dificil, pentru că suntem două echipe aflate în suferință la ora asta, ne luptăm pentru salvarea de la retrogradare și consider că suntem de valori aproximativ egale. Din păcate, noi ne confruntăm cu probleme medicale, și nu numai în etapa asta, și cum lotul nu este numeros o să ne fie mai greu. Dar cine va intra trebuie să-și facă datoria și eu sper să venim cu cel puțin un punct. Nu-i vom putea folosi pe Sava, care nu s-a refăcut după entorsa de genunchi pe care a suferit-o la Arad, pe Nuță, care are probleme cu sciatica, și ar mai fi Daniel Mihai, care este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Sunt trei jucători importanți din punctul meu de vedere, cu experiență, dar vom reuși să facem un unsprezece până la urmă. Pe bancă o să avem numai copii… Noi la fiecare meci jucăm cu cel puțin cinci jucători sub 21 de ani în teren și uneori tinerețea și-a spus cuvântul. Ne dorim să câștigăm acolo, dar recunosc că ar fi bun și un punct. Stăm mai bine la golaveraj decât ei și sper să marcăm din nou, așa cum am făcut-o în ambele partide disputate până acum din retur. Dacă vom marca primii, sunt convins că vom ști să gestionăm lucrurile și astfel o să spargem gheața și o să câștigăm și noi primul meci“, a spus Victor Naicu, pentru GdS.

„Nu ne e frică de arbitraj“

Partida de pe stadionul „Orășenesc“ din Turceni va fi arbitrată de o brigadă ardeleană, avându-l la centru pe Vasile Rodina (Alba Iulia), iar asistenți pe Csaba Antal și Andra Simona Hiticas (ambii din Cluj). Observatori au fost desemnați Gabriel Dan (Timişoara), respectiv Maria Alina Moraru (Hunedoara).
„Nu ne e frică de arbitraj, deşi ştim că te fură dacă îi dai ocazia. Să sperăm că nu se vor implica și că vor greși cât mai puțin. Pentru mine, să beneficiem de un arbitraj corect e cel mai mare avantaj. Până acum nu ne-am plâns de arbitraj, nu am avut motive și sper să nu avem nici de acum înainte“, a comentat Victor Naicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS