14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii nu se sperie de Dinamo

Pandurii nu se sperie de Dinamo

Formația Pandurii Târgu Jiu va întâlni pe Dinamo București în sferturile de finală ale Cupei Ligii, urmând ca Steaua să joace cu Astra Giurgiu, conform tragerii la sorți de ieri, de la sediul LPF. Pandurii și Steaua vor disputa prima manşă pe teren propriu, meciurile fiind programate pe 16-17 februarie (turul) şi 11-12 martie (returul).
Ținând cont de ultimele rezultate ale dinamoviștilor, trupa lui Mihai Teja făcându-se de râs inclusiv în fața echipei de tineret a Danemarcei, după ce a pierdut cu 7-1, secretarul general al gorjenilor, Daniel Băloi, s-a arătat încrezător în privința calificării în ultimul act al competiției. „Noi ne-am dorit să evităm Steaua, cel mai greu adversar. Cele două echipe, Pandurii şi Dinamo, au şanse egale de calificare în finala competiţiei. Noi vrem foarte mult anul acesta să jucăm cu trofeul pe masă şi implicit să ne calificăm în finală. Sperăm să luăm o opţiune serioasă de calificare după meciul tur care se va juca la Târgu Jiu. Nu putem fi de acord cu disputarea partidelor în cuplaje (pe Arena Naţională din Bucureşti, așa cum a propus LPF – n.r.) deoarece nu putem să-i privăm pe suporterii noştri de un astfel de meci. Vrem să avem un stadion arhiplin la partida tur cu Dinamo, mai ales că este pentru prima dată când jucăm o semifinală în sistem tur-retur şi avem şansa de a ne califica în finala Cupei Ligii“, a declarat Daniel Băloi, pentru site-ul clubului.
În drumul său din Cupa Ligii, Pandurii a eliminat-o pe Gaz Metan Mediaş (1-0 după prelungiri, în Ardeal) şi Oţelul Galaţi (2-0, la Târgu Jiu).

A ajuns și Eric în cantonament

Gruparea gorjeană se află de la începutul săptămânii în Antalya, în cantonamentul din complexul sportiv Mardan ajungând ieri și mijlocașul brazilian Eric de Oliveira, care şi-a rezolvat problema legată de valabilitatea paşaportului. „Habar nu am avut că pentru Turcia paşaportul trebuia să fie valabil încă șase luni, iar la mine erau doar cinci luni. Sunt sigur că voi ajuta Pandurii să iasă din situaţia prin care trece acum“, a declarat Eric de Oliveira.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS