7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f): Ionica Munteanu poate debuta astăzi la Euro

Handbal (f): Ionica Munteanu poate debuta astăzi la Euro

Ionica Munteanu este pregătită să apere poarta României în meciul cu Polonia
Ionica Munteanu este pregătită să apere poarta României în meciul cu Polonia

Naţionala feminină de handbal a României va înfrunta astăzi, de la ora 17.00 (TVR2), la Debrecen, selecţionata Poloniei, în ultimul meci din grupa principală 1 a Campionatului European din Ungaria şi Croaţia.

Este un meci cu miză, deoarece tricolorele încă mai pot prinde finala pentru locurile 5-6 de la Budapesta, programată vineri. Dacă ar ocupa locul cinci la finalul turneului, România ar avea o şansă în plus pentru calificarea la turneul preolimpic din 2016.

Pentru această partidă selecţionerul Gheorghe Tadici a făcut o modificare în lotul de 16, chemând-o pe Ionica Munteanu, portarul formaţiei SCM Craiova. Deocamdată nu se ştie dacă Ionica, un portar care şi-a arătat calităţile în acest tur de campionat în Liga Naţională, va lua locul colegei sale dintre buturi, Denisa Dedu, sau o va înlocui pe Adriana Ţăcălie, care nu s-a putut antrena ieri.

Până acum, România operase o singură schimbare. Aneta Pârvuţ, o altă componentă a echipei SCM Craiova, a înlocuit-o pe Ada Nechita, accidentată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS