17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDați-le patru și în Cupă!

Dați-le patru și în Cupă!

Pandurii lui Grigoraş sunt pregătiţi să o bată din nou pe Oţelul
Pandurii lui Grigoraş sunt pregătiţi să o bată din nou pe Oţelul

După ce a zdrobit-o în campionat, administrându-i un „sec“ 4-0, Pandurii Târgu Jiu întâlnește pe Oțelul Galați și în Cupa României, partida fiind programată astăzi, de la ora 16.00 (Digi Sport), în deplasare, și contează pentru optimile de finală.
Jucătorii gorjeni au rămas la Bucureşti imediat după confruntarea cu Dinamo, decizia aparținându-i lui Petre Grigoraș, antrenorul dorind să scutească un drum dus-întors în Capitală, ținând cont că disputa din „Groapă“ a avut loc duminică seară. Fotbaliștii olteni „convocați“ pentru meciul din Cupă s-au pregătit luni în Bucureşti, apoi s-au deplasat la Galaţi, iar cei care nu au intrat în calcule s-au întors la Târgu Jiu și s-au antrenat sub comanda lui Dorian Gugu. Din lotul deplasat la Galaţi face parte şi Mihai Răduţ, jucător care nu era complet refăcut după accidentarea suferită în urmă cu câteva săptămâni şi nu a evoluat în meciul cu Dinamo, dar şi Mihai Roman, chiar dacă va fi suspendat pentru meciul de la Galaţi, tehnicienii dorind să-l țină „conectat“ la fotbal pentru meciul contra Concordiei Chiajna, din campionat. Sunt în continuare în convalescență sau în refacere după accidentări mai vechi şi nu fac parte din lot pentru meciul din Cupa României, Christou Paraskevas, Nejc Mevlja şi Andrei Piţian, ultimul reluând antrenamentele cu alergări uşoare de câteva zile. Cu siguranță va lipsi atacantul Deivydas Matulevicius, care s-a accidentat în prima repriză a meciului cu Dinamo şi a fost transportat la spital, el revenind la Târgu Jiu după meciul din campionat.

Grigoraș: Trebuie
să câștigăm

Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraș, își dorește enorm ca săptămâna asta echipa sa să bifeze două succese și să pună punct perioadei mai puțin faste. „Vrem să câştigăm la Galaţi, să ne calificăm mai departe în Cupa României. Consider că putem să facem o figură frumoasă în Cupa României şi să ajungem departe, sperăm să jucăm chiar şi finala. După meciul de la Galaţi avem un meci cu Concordia acasă, pe care trebuie neapărat să-l câştigăm. Întotdeauna îmi doresc maximum din toate. Nu pot să spun că mergem favoriţi în vreo anumită partidă şi asta am văzut-o şi în dispute cu echipe mai slabe decât noi. Orice rezultat este posibil și aştept maximum posibil din toate meciurile pe care le vom disputa în această săptămână“, a punctat Petre Grigoraș.
Nemulțumit de rezultatele din ultimul timp, președintele CA, Mihai Prunariu, nu concepe ca Pandurii să nu treacă de Oțelul în Cupă și să bată pe Chiajna în campionat. „Toată lumea este supărată, avem 11 puncte după 12 etape. Deocamdată, nu va fi adoptată nici o măsură, pentru că mai așteptăm următoarele două partide oficiale. Sper să câștigăm la Oțelul fără probleme. Aștept o mobilizare generală din partea antrenorilor și jucătorilor pentru a câștiga partida din Cupa României“, a spus conducătorul oltenilor, conform gorjdomino.ro. „Urmează apoi meciul cu Chiajna. Ambele partide sunt la fel de importante. În Cupă ne-am propus să ajungem în fazele superioare, iar meciul cu Chiajna este capital în campionat. Toți trebuie să înțeleagă că nu există altă variantă decât victoria în amândouă partidele“, a completat Mihai Prunariu.
Partida de la Galați va fi arbitrată de Marian Barbu (Făgăraş), ajutat la cele două linii de Mihai Marius Marica (Bistriţa), Marius Florin Badea (Vâlcea), rezervă fiind Robert Dumitru (Sfântu Gheorghe). Observatori au fost desemnați Cornel Sorescu (Piteşti) și Sorin Cojocaru (Bucureşti).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS