21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljFotbal - Emil Săndoi: Sper să continuăm parcursul bun

Fotbal – Emil Săndoi: Sper să continuăm parcursul bun

Antrenorul formației CS Universitatea Craiova, Emil Săndoi, a vorbit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre parcursul din ultimul timp al echipei și a prefațat partida de duminică, de la ora 16.00, de pe teren propriu, cu ASA Târgu Mureș.

„Referitor că la cele două jocuri din campionat, cu Oțelul Galați și Universitatea Cluj, am fost foarte mulțimiți și de evoluția echipei și de rezultate. În meciul de la Cluj am obținut o victorie cât se poate de meritată și cred că elocventă în acest sens este și declarația lui George Ogăraru de după ultimul fluier, când a spus că este un rezultat total mincinos, datorită faptului că victoria noastră a fost obținută la doar două goluri diferență. Toți băieții trebuie felicitați, aveam nevoie de cele șase puncte. A fost important și faptul că nu am primit gol, echipa avea nevoie și de acest aspect, pentru că atunci când adversarul nu reușește să înscrie tu capeți încredere”, a spus Săndoi, după care a analizat confruntarea din Cupă, cu FC Caransebeș: „Ieri a fost acest joc de la Caransebeș, ați văzut că am folosit și jucători care au evoluat mai puțin până în acest moment și până la urmă e bine că am reușit să ne calificăm în optimile Cupei României, care este o competiție scurtă, în două-trei jocuri ajungi în semifinale dacă reușești să te califici. Vom trata cu seriozitate și Cupa României. A fost o victorie la Caransebeș, chiar dacă pe final am avut ceva emoții și am păcătuit pe faza defensivă, însă trebuie să recunoaștem că și unsprezecele care a fost folosit a fost lipsit de omogenitate, regăsindu-se pe teren jucători care au evoluat foarte puțin până acum sau chiar deloc. Am menajat o parte dintre titulari, pentru că au apărut numeroase probleme. Ați văzut că la meciul cu Oțelul Galați am pierdut ambii fundați centrali în minutul 45 și 50, Izvoranu s-a accidentat, iar Kay a luat cartonaș roșu. După l-am pierdut pe Curelea, apoi pe Madson, care nu va evolua cu Târgu Mureș din cauza celor patru cartonașe galbene primite, iar în jocul de ieri au mai apărut unele probleme și cu Rocha. Sper să nu fie vorba de vreo disjuncție sau luxație, pentru că asta l-ar scoate pentru mai mult timp din circuit. Sper să fie doar o contuzie, pentru că avem nevoie de fiecare dintre jucători”.

Tehnicianul craiovean a recunoscut că se teme de ASA Târgu Mureș, „o echipă foarte valoroasă” în opinia sa. „Referitor la jocul cu Târgu Mureș, recunosc că este o partidă foarte grea. Mi-a plăcut ASA-ul și anul trecut, în Liga a II-a, iar acum au mai transferat jucători de valoare, cu experiență. Din punctul meu de vedere este una dintre echipele bune ale campionatului. Sperăm să continuăm parcursul bun de până acum și bineînțeles să reușim și duminică să acumulăm puncte, pentru că avem mare nevoie pentru liniștea noastră și a suporterilor”, a punctat Emil Săndoi.
Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS