20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSezon perfect pentru Cârcea

Sezon perfect pentru Cârcea

http://www.youtube.com/watch?v=NtvsUyFjUo0

\n

Viitorul Cârcea a reușit dubla în acest sezon cucerind Cupa României Dolj și titlul neoficial în Cupa Ligii, tot la nivel județean.

Formaţia Viitorul Cârcea s-a impus, joi seară, scor 1-0, pe stadionul „Ion Oblemenco“ din Bănie, în faţa echipei Dunărea Bistreţ, în finala Cupei României Dolj, unicul gol al partidei fiind marcat de Cătălin Turluc, în minutul 11. A fost pentru prima dată după mulți ani când ultimul act al fazei județene a Cupei României s-a disputat pe arena „Ion Oblemenco“, la partidă asistând aproximativ 200 de spectatori. Jucătorii celor două echipe au avut tricouri speciale pentru acest eveniment: cei de la Dunărea Bistreț au purtat tricourile celor de la CSU Craiova, iar cei de la Cârcea au avut echipament al naționalei României.
Lovitura de începere a meciului a fost dată de Avram Iancu, primul român care vrea să traverseze înot Canalul Mânecii.

Barbu: La anul atacăm promovarea

La finalul jocului, tehnicianul Viitorului Cârcea, Gică Barbu, a arătat noile aspirații ale formației pe care o pregătește. „Este al doilea trofeu din acest sezon, după Cupa Ligii. Ne-am bucurat foarte mult, pentru că vrem să inaugurăm stadionul din Cârcea cu o echipă din Divizia C, în luna septembrie. A fost foarte greu, noi ne întâlnim foarte rar la antrenamente și se vede acest lucru în joc. Am trecut peste toate și suntem bucuroși, iar cupa este la Cârcea. Din informațiile mele, odată cu inaugurarea stadionului, anul viitor vom ataca promovarea în Liga a III-a. Avem o echipă inimoasă, le mulțumim suporterilor că au venit la meci și sperăm să fie tot timpul lângă noi“, a precizat antrenorul Gică Barbu, pentru GdS.
Dănuț Stancu, unul dintre jucătorii echipei învinse, a fost dezamăgit de acest eșec, considerând că formația sa a dominat partida. „Este un gust foarte amar după acest meci, pe care ne-am dorit foarte mult să câștigăm, dar mingea nu a intrat în poarta celor de la Cârcea. Ocaziile s-au răzbunat și spre sfârșit n-am avut noroc. Ne-am pregătit mult pentru acest joc, am avut un sezon bun și în campionat. La anul ne dorim să promovăm în Liga a III-a, dar vom vedea ce va fi“, a declarat Stancu, pentru GdS.
Antrenorul grupării Viitorul Cârcea, Gică Barbu, a început jocul cu următorul unsprezece: M. Staicu – I. Neagu, A. Vârvoreanu, Şt. Telea, B. Cristoiu, M. Ivan, G. Barbu, Ad. Pârvu, A. Pupăză, I. Dicu, C. Turluc. Au mai intrat Ov. Bufteanu, R. Dăbuleanu, R. Simion şi I. Alămiţă.
De partea cealaltă, Florin Mirea a utilizat jucătorii: Alex Firulescu – C. Ciurea, Dr. Ţuculeanu, V. Mieilă, A. Bouleanu, T. Trăistaru, D. Stancu, I. Nedelea, P. Crişan, Constantin Cojocaru, M. Costinel. Au mai evoluat L. Ignat, M. Fariseu şi R. Târcă.
Alin Bouleanu, de la Dunărea Bistreţ, a fost eliminat în ultimele minute ale partidei, după ce a primit două cartonaşe galbene. Partida a fost condusă de o brigadă de arbitri formată din: Viorel Flueran – Răzvan Tudor, Romeo Popa; Sebastian Colţescu. Observatori au fost Cătălin Cotora şi Bogdan Pâncu.

Silviu Bogdan: Urmează Supercupa Doljului

Președintele AJF Dolj, Silviu Bogdan, s-a arătat mulțumit de succesul pe care l-a avut această finală și a anunțat și organizarea Supercupei Doljului. „A fost un eveniment important, cu foarte multă lume prezentă la meci. Cred că trebuie să fie semnalul revigorării fotbalului craiovean. Sper ca următorul eveniment important la Craiova să fie Supercupa Doljului, dintre câștigătoarea campionatului județean și a Cupei României, într-o gală a fotbalului doljean. Am ținut cu fotbalul, mi-am dorit să fie prelungiri, poate era mai frumos, toată lumea își dorea asta, dar a câștigat Cârcea. Ambele echipe sunt din comune importante, cu primari care în ultimul an au investit foarte mulți bani în fotbal“, a punctat Silviu Bogdan.
Viitorul Cârcea a câștigat Cupa României Dolj, iar în luna septembrie va disputa primul tur al Cupei României (faza națională) din ediția 2014-2015.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS