13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAnglia - Italia, derbiul din weekend

Anglia – Italia, derbiul din weekend

Microbiștii vor avea un weekend de vis în ceea ce privește Campionatul Mondial din Brazilia, cu șapte partide în două zile. Sâmbătă este primul meci din grupa C, de la ora 19.00 (TVR 1), Columbia și Grecia luptându-se pentru un debut fericit la această ediție a turneului final. Cele două formații nu s-au mai întâlnit până acum.
Tot sâmbătă, dar de la ora 22.00, în grupa D, Uruguay va înfrunta Costa Rica. În aceeași grupă, duminică dimineață, de la ora 1.00, Anglia și Italia vor căuta drumul spre supremație. Cele două combatante s-au înfruntat de zece ori, italienii adjudecându-și șase victorii, iar englezii – două, celelalte două întâlniri terminându-se la egalitate.
În grupa C, Coasta de Fildeș și Japonia se vor întâlni duminică dimineață, la ora 4.00, în al patrulea duel direct. Precedentele dispute au fost în amicale, niponii impunându-se de două ori în 2008, cu un scor similar, 1-0. Singurul succes al africanilor datează din 2010, atunci când Coasta de Fildeș s-a impus cu 2-0.
Duminică seară sunt programate meciurile din grupa E, Elveția și Ecuador vor evolua de la ora 19.00, iar Franța va întâlni pentru prima dată Honduras, de la 22.00.
Jocul care va deschide noua săptămână va fi Argentina – Bosnia-Herțegovina, din grupa F. Acesta va avea loc luni, de la ora 1.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS