13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAduceți trofeul în Bănie!

Aduceți trofeul în Bănie!

Rivalitatea dintre craioveni și dinamoviști nu a dispărut niciodată, indiferent de sportul sau nivelul duelurilor. Un nou „episod„ se va consuma la juniori B (copii născuți între anii 1997-1998), „speranțele“ de la CS Universitatea Craiova urmând să întâlnească sâmbătă, de la ora 20.00, pe stadionul din Berceni, echipa similară a clubului Dinamo în finala Campionatului Național.
Juniorii craioveni, pregătiți de Nelu Petrișor, care au avut un sezon foarte bun, sunt deciși să facă bucuroasă întreaga Bănie, să-i învingă pe „câini“ în ultimul act și să cucerească trofeul. „Suntem foarte motivați înaintea acestui joc, mai ales că vom întâlni pe Dinamo. Sunt convins că vom evolua bine și vom reuși să ne întoarcem cu trofeul acasă după o pauză foarte mare. Am muncit mult în acest sezon și merităm să câștigăm titlul național. Din câte am aflat, Dinamo are o echipă bună, dar putem să îi învingem și să devenim campioni“, a afirmat Dan Buzărnescu, unul dintre principalii marcatori ai CSU, pentru GdS.

Nelu Petrișor: Pornim cu șanse egale

Tehnicianul juniorilor B de la CSU, Nelu Petrișor, a atras atenția că nu va fi un joc ușor, însă tinerii alb-albaștri se pot impune în fața dinamoviștilor. „Finala este finală, nu este nici un favorit, pornim cu șanse egale și sper ca spiritul oltenesc să ne îndrume spre un rezultat favorabil. Despre Dinamo știm că este o echipă omogenă, este același grup de foarte mulți ani și la toate competițiile la care au participat au avut și rezultate bune. Însă și noi avem atuurile noastre și sper să le valorificăm. Copiii nu trebuie să se gândească de acum la partea financiară. Să joci o finală la 17 ani este suficient ca să te motiveze. Este foarte important orice meci cu Dinamo, dar mai ales acesta“, a precizat Nelu Petrișor.
Acesta va miza pe un lot de 17 jucători format din: Ilie Burci, Alin Nica – Mihăiţă Ghincea, Alexandru Obeanu, Alexandru Cojocaru, Alin Dudea, Cătălin Tureac, Samuel Luică, Cristian Andrei, Mario Tănase, Dan Căpăţână, Alexandru Armăşelu, Darius Costea, Dan Buzărnescu, Bogdan Gheorghiu, Dinel Staicu Jr. şi Andrei Ivan.
Partida dintre CSU Craiova și Dinamo va fi condusă de o brigadă de arbitri din Prahova, formată din: Adrian Illyeş – Ionel Dumitru, Ciprian Geambazu; Mihai Safta. Observator a fost desemnat George Ionescu (București).
În finala mică, programată tot sâmbătă, la Buftea, dar de la ora 17.00, se vor întâlni Viitorul Constanța și Viitorul „Mihai Georgescu“ Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS