19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHalep e în sferturi, Mergea - în semifinale

Halep e în sferturi, Mergea – în semifinale

\n

Simona Halep s-a calificat ieri în sferturile de finală la Roland Garros, după ce a trecut de Sloane Stephens (SUA), scor 6-3, 6-4. „Mă aşteptam la un meci dur şi echilibrat, dar în acelaşi timp am încercat să rămân relaxată pe teren. La 4-4 în primul set a fost un moment important. Un game lung, m-am luptat, am dat totul pe teren, am jucat aşa cum îmi doream, am lovit mingea cum am vrut. Poate că nu mi-a ieşit serviciul aşa cum anticipam, dar mă bucur că am câştigat şi am ajuns în premieră în sferturile de finală la Roland Garros“, a spus Halep la finalul meciului cu Stephens.

Halep şi-a aflat adversara din sferturi. Simona va da piept cu rusoaica Svetlana Kuznetsova, cap de serie numărul 27, care a trecut în două seturi de cehoaica Lucile Safarova, scor 6 -3, 6-4. Partida se va disputa mâine. Kuznetsova este campioană la Roland Garros în 2009 şi la US Open în 2004.

La dublu masculin, gorjeanul Florin Mergea şi partenerul său, croatul Marin Draganja, s-au calificat în semifinale, spre surprinderea tuturor. În sferturile de finală, Mergea şi Draganja au trecut de dublul format din Daniel Nestor (Canada) şi Nenad Zimonjic (Serbia), favoriţii numărul 3, cu scorul de 6-7, 6-3, 7-6. Mergea şi Draganja vor întâlni în semifinale perechea spaniolă Marcel Granollers şi Marc Lopez, care a trecut de fraţii Bryan, scor 6-4, 6-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS