17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCu sabia deasupra capului

Cu sabia deasupra capului

Săptămâna Patimilor se va încheia cu un veritabil meci pentru supravieţuire, ACS Viitorul Municipal Craiova urmând să întâlnească sâmbătă, la Işalniţa, de la ora 17.00, pe ACS Podari, într-o partidă din prima etapă a play-out-ul Ligii a III-a, seria 3. Cele două echipe sunt în luptă directă pentru evitarea retrogradării şi orice punct pierdut poate fi fatal. Tocmai de aceea, ambii antrenori vor face tot posibilul să se impună.
Antrenorul ACSVM Craiova, Alin Gavrilă, consideră că meciul va fi foarte greu, însă speră ca elevii lui să se mobilizeze şi să obţină toate cele trei puncte puse în joc. „Va fi o partidă foarte dificilă pentru noi. Podariul are jucători mai experimentaţi şi va porni cu prima şansă. Totuşi, sper ca băieţii să se mobilizeze şi să facă tot posibilul să învingă. Prin dăruire şi prin spirit de sacrificiu, pot compensa experienţa adversarilor şi să-şi apropie victoria. Vreau să scoatem maximum din acest meci, le-am spus şi jucătorilor că podărenii nu sunt invincibili. Băieţii trebuie să fie conştienţi de importanţa partidei şi să se mobilizeze exemplar. Dacă vom învinge, vom face un pas important pentru evitarea retrogradării, însă nu va fi deloc uşor“, a afirmat tehnicianul ACSVM Craiova, pentru GdS.
Alin Gavrilă nu îl va putea utiliza pe portarul Adrian Surdu, în locul lui urmând să evolueze Vezan. De asemenea, Ionuţ Mitroi, accidentat de mai mult timp, va lipsi din derbiul Doljului din Liga a III-a.

Vrăjitoarea:
Nu suntem mândri
cu acest obiectiv

Antrenorul podărenilor, Bogdan Vrăjitoarea, este conştient de momentul dificil al echipei şi este convins că şi jucătorii vor face tot posibilul să se impună la Işalniţa. „Când joci la retrogradare, poţi spune că începi un «război», în care orice moment poate fi important. Trebuie să facem tot posibilul să ne îndeplinim obiectivul, să fim pe un loc care să ne permită rămânerea în eşalonul al treilea. Este un obiectiv de care nu suntem mândri şi trebuie să dovedim că avem valoare. Aici s-au făcut anumite investiţii şi trebuie să ducem Podariul acolo unde merită. Nu avem nici o scuză dacă nu vom obţine rezultate pe care le dorim. Mi-aş dori să ne salvăm şi noi, şi Municipalul de la retrogradare, să fim cât mai multe echipe din Dolj în eşalonul al treilea, însă momentan ne interesează soarta noastră şi vom merge să câştigăm“, a precizat, pentru GdS, Bogdan Vrăjitoarea, care nu va putea conta pe aportul a patru jucători: Mohora, Renato Bălan şi Stăncuţa sunt accidentaţi, iar Jianu este în perioada de refacere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS