17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - CSU vrea victoria la Slatina

Fotbal – CSU vrea victoria la Slatina

Oficialii clubului CS Universitatea Craiova au susţinut astăzi o conferinţă de presă, la Sala Polivalentă, în care au prefaţat partida de mâine, de la ora 16.00, din deplasare, cu FC Olt Slatina, contând pentru etapa a 19-a din Liga a II-a, seria 2. La întâlnirea cu mass-media au fost prezenţi antrenorul Gabi Balint, directorul executiv Felix Grigore, Nae Ungureanu – şeful departamentului de scounting şi Florin Pătraşcu, unul dintre căpitanii echipei. „Ne aşteaptă un joc dificil, cu o echipă bine organizată în faza defensivă, dar noi ne dorim să câştigăm şi vom face tot ce este posibil să obţinem toate punctele. Nu ne gândim la un rezultat de egalitate, de fiecare dată când intrăm pe teren vrem să ne impunem. Am studiat bine adversarul, ştim ce avem de făcut”, a afirmat Gabi Balint.

Spusele tehnicianului au fost aprobate de fundaşul Florin Pătraşcu şi Nae Ungureanu. „Nu ştiu dacă se vor apăra cu tot efectivul, dar dacă vor sta numai la ei (slătinenii – n.r.) în careu, trebuie să greşească o dată şi marcăm”, a punctat Pătraşcu. „Jucătorii noştri au valoare, nu degeaba suntem pe primul loc. Trebuie să demonstreze în fiecare joc că merită să îmbrace acest tricou al Craiovei”, a spus Nae Ungureanu.
La rândul său, Felix Grigore a vorbit despre licenţierea şi afilierea CS Universitatea Craiova la FRF, punctând că lucrurile stau foarte bine în ambele cazuri.
Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS