17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorii pe linie ale echipelor oltene din C3

Victorii pe linie ale echipelor oltene din C3

\n

Cele trei echipe din Oltenia, care au evoluat sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 18-a din Liga a III-a, seria 3, s-au impus în faţa adversarilor din apropierea Bucureştiului. Cea mai mare supriză a provocat-o ACS Podari, jucătorii pregătiţi de Bogdan Vrăjitoarea câştigând cu 1-0, în faţa liderului Juventus Bucureşti. Singurul gol al meciului a fost reuşit de Crângoiu, în minutul 66. Înaintea jocului, au fost mici probleme provocate de echipa oaspete, care a avut două echipamente de joc asemănătoare cu ale gazdelor şi au fost nevoite să folosească alte tricouri improvizate. Acest lucru a fost în contradicţie cu Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice al FRF. La articolul 54 se stipulează: „Echipa gazdă va juca în echipamentul principal, echipa oaspete fiind obligată să se prezinte la teren cu două seturi de echipament de culori diferite (principal şi de rezervă), urmând ca echipamentul să fie stabilit de arbitru, la şedinţa tehnică dinaintea jocului.
Echipamentul principal se referă la echipamentul jucătorilor de câmp, iar faptul că echipamentul portarului echipei gazdă este similar cu cel al echipamentului echipei oaspete nu poate determina schimbarea echipamentului echipei vizitatoare, în acest caz, portarul echipei gazdă urmând să-şi schimbe echipamentul.“ Gazdele au făcut contestaţie, care va fi judecată de comisiile abilitate ale FRF.
Bogdan Vrăjitoarea a folosit formula: Purcea – Orban, Dreșcă, Murgan, Ciocioană – Stoica (‘53, Bălmău), Dina, Crângoiu, Răduț -Preda (‘80 Jianu), Stăncuța (‘75, Buciuman). În ultimele zece minute, ACS Podari a evoluat cu un jucător mai puţin, Murgan fiind eliminat după ce a primit două cartonaşe galbene.
Colega de serie, ACS Viitorul Municipal Craiova, a învins, cu 1-0, pe terenul din Işalniţa, pe Concordia II Chiajna, gazdele punctând prin Mirescu, care a înscris din penalti în minutul 68.
Ultima echipă din Oltenia care s-a impus sâmbătă a fost FC Balş, trupa pregătită de Victor Naicu trecând tot cu 1-0 de Dinamo II Bucureşti, datorită reuşitei lui Turcin (‘65).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS